ΣΥΡΙΖΑ: O Ταραντίλης έκανε την αρχή, καιρός να ακολουθήσει και η Μενδώνη

Tην παραίτηση  βόμβα... από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, του Χρήστου Ταραντίλη, που έπληξε το απόγευμα της Κυριακής την κυβέρνηση Μητσοτάκη, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. εξέδωσε αιχμηρό σχόλιο ζητώντας την συνέχιση των παραιτήσεων.

NewsRoom 28/02/2021 | 16:21

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε σαφές ότι οι ευθύνες Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Λιγνάδη δεν θα ξεχαστούν, για αυτό ζητάει και την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού.

Στο σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. αναφέρει:

«Μιας και ο Ταραντίλης έκανε την αρχή, καιρός να ακολουθήσει και η Μενδώνη - Οι ευθύνες Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Λιγνάδη δεν θα ξεχαστούν

Αντί να παραιτηθεί η κ. Μενδώνη, που έχει γαντζωθεί στη καρέκλα της τη στιγμή που έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της όλοι οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αγανακτισμένοι από τη συγκάλυψη του κατηγορουμένου για παιδεραστία κ. Λιγνάδη, παραιτείται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αν πρόκειται για τη χαμένη ευθιξία του κ. Μητσοτάκη και της κ. Μενδώνη, του αξίζουν συγχαρητήρια.

Αν, όμως, πρόκειται για τις εσωτερικές ίντριγκες της κυβέρνησης και για το ποιος άδειασε ποιον προκειμένου να καλύψουν τον Λιγνάδη, δεν αφορά κανέναν.

Σε κάθε περίπτωση, οι ευθύνες του κ. Μητσοτάκη για το σκάνδαλο Λιγνάδη - Μενδώνη δεν θα ξεχαστούν.

Και μιας και ο κ. Ταραντίλης έκανε την αρχή, καιρός είναι η κ. Μενδώνη να ακολουθήσει. Το απαιτεί η κοινή λογική.​»