Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς να απαντήσει αν οι θέσεις του Μπαλτάκου αντιπροσωπεύουν την κυβέρνηση

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις Μπαλτάκου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οπως αναφέρεται: «Η ακροδεξιά, αντικομμουνιστική και ρατσιστική ρητορική του κ. Μπαλτάκου δεν…

syriza 33

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις Μπαλτάκου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως αναφέρεται: «Η ακροδεξιά, αντικομμουνιστική και ρατσιστική ρητορική του κ. Μπαλτάκου δεν εκθέτει μόνο τη ΝΔ, αλλά και την ίδια την κυβέρνηση της οποίας αποτελεί Γενικό Γραμματέα, καθώς και προσωπικά τον πρωθυπουργό. Το ερώτημα σχετικά με το αν οι θέσεις που εκφράζει ο κ. Μπαλτάκος αντιπροσωπεύουν την κυβέρνηση παραμένει και σε αυτό καλείται να απαντήσει άμεσα ο πρωθυπουργός».

Οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν και την αντίδραση του ΚΚΕ, που χαρακτήρισε τον κ. Μπαλτάκο ανιστόρητο.

«Ο κ. Μπαλτάκος, εκτός από αντικομμουνιστής, όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται, είναι και ανιστόρητος. Γιατί η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός δεν έχουν ταλαιπωρηθεί από τον κομμουνισμό, όπως αναφέρει, αλλά από ένα σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, το οποίο υπηρετεί και ο ίδιος ως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης», ανέφερε το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

Επίσης υπογράμμισε ότι τόσο η Ελλάδα όσο και οι πολίτες της, «έχουν ταλαιπωρηθεί και ματώσει από τον αντικομμουνισμό, που πρεσβεύει ο κ. Μπαλτάκος και που οδήγησε σε φυλακές, εξορίες και εκτελέσεις».

Ο κ. Μπαλτάκος δήλωσε χθες, Παρασκευή, σε συνέντευξή του ότι γεννήθηκε και θα πεθάνει αντικομμουνιστής. «Αντικομμουνιστής ασφαλώς και είμαι. Δεν συζητείται αυτό. Από μικρό παιδί. Έτσι γεννήθηκα, έτσι μεγάλωσα και έτσι θα πεθάνω», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…