ΣΥΡΙΖΑ: O κόσμος ,ακόμη και εντός της ΝΔ, το έχει τούμπανο, και ο κ. Μητσοτάκης κρυφό καμάρι...

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σχολιάζει την απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου στον Γιώργο Κύρτσο επειδή ο τελευταίος «τόλμησε» να παρέμβει για τη δίωξη Βαξεβάνη.

NewsRoom 17/01/2022 | 20:32

Όπως σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, η« απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ερώτηση δημοσιογράφου για τη κριτική του ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κύρτσου που αφήνει σαφέστατες αιχμές για χειρισμούς Μαξίμου στη προσπάθεια ποινικοποίησης της ερευνητικής δημοσιογραφίας και τις διώξεις των δημοσιογράφων Βαξεβάνη και Παπαδάκου επειδή αποκάλυψαν το σκάνδαλο Novartis, επιβεβαιώνει απόλυτα τη κριτική μας περί καθεστωτικής νοοτροπίας και ερντογανοποίησης της πολιτικής ζωής».


«Πλέον ο κόσμος όλος, ακόμη και εντός της ΝΔ, το έχει τούμπανο, και ο κ. Μητσοτάκης κρυφό καμάρι...» σημειώνει με νόημα η αξιωματική αντιπολίτευση.

Υπενθυμίζεται ότι έντονη ήταν και η αντίδραση του Γιώργου Κύρτσου στους ισχυρισμούς του Γιάννη Οικονόμου. Συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «κινείται εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου. Οι σύγχρονες ευρωπαΐκές κυβερνήσεις δεν αναζητούν κίνητρα ούτε καταγγέλλουν προθέσεις που δεν προσδιορίζουν. Απλά ανταλλάσσουν επιχειρήματα».