ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης εκλιπαρεί για πρόταση μομφής

Για «παραλήρημα ενοχής, πανικού και ύβρεων» έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφερόμενος στη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1.

Σκληρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα είπε στη συνέντευξη στον Ant1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τονίζοντας ότι είναι αξιοθρήνητο να εκλιπαρεί για πρόταση μομφής ο πρωθυπουργός για να εκβιάσει τους υπουργούς που παρακολουθούσε.

Όπως τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης «σχεδόν εκλιπαρεί για πρόταση μομφής, για να εκβιάσει τους υπουργούς που παρακολουθούσε να τον στηρίξουν, μήπως μπορέσει και διασωθεί».

O ΣΥΡΙΖΑ παράλληλα σημειώνει ότι , «την ώρα που η κοινωνία βουλιάζει στην ακρίβεια, ο κ. Μητσοτάκης βουλιάζει στα ψέματά του για να καλύψει τον παρακρατικό μηχανισμό υποκλοπών που ο ίδιος έστησε. Όλη η συνέντευξη που έδωσε, άρον άρον μετά τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση των υπουργών του και επιχειρηματιών με το Predator, ήταν ένα παραλήρημα ενοχής, πανικού και ύβρεων».

«Μέχρι τότε οφείλει να κατανοήσει ότι είναι πρωθυπουργός κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και όχι ελέω Θεού μονάρχης και οφείλει να απαντά στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Τον περιμένουμε να έρθει την Παρασκευή για να απαντήσει στον κ. Τσίπρα, εάν οι 33 της λίστας που φέρονται ως στόχοι του κακόβουλου λογισμικού predator ή κάποιοι εξ’ αυτών, ήταν και σε επίσημη επισύνδεση της ΕΥΠ» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αυτή είναι η επιστολή Τσίπρα σε Ράμμο που αναφέρει ονόματα – Κατέρρευσαν τα ψέμματα Μητσοτάκη (photo)

Αυτή είναι η επιστολή Τσίπρα σε Ράμμο που αναφέρει ονόματα – Κατέρρευσαν τα ψέμματα Μητσοτάκη (photo)

Στο αίτημα συμπεριλαμβάνονται τόσο τα ονόματα όσο και τα κινητά τους τηλέφωνα, γεγονός που αποδεικνύει…

Επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης κατέστησε τον Μητσοτάκη ο Τσίπρας: «Έρχεται η κάθαρση»

Επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης κατέστησε τον Μητσοτάκη ο Τσίπρας: «Έρχεται η κάθαρση»

Ξεκαθάρισε ότι ο πολιτικός του αντίπαλος δεν είναι βλαξ -όπως επέλεξε να παρουσιάζεται- αλλά ένοχος…