ΣΥΡΙΖΑ: Ο ανασχηματισμός φιάσκο έγινε, το μπάχαλο με τα σχολεία παραμένει

«Μετά το σάλο και τις σφοδρές αντιδράσεις ακόμα και των επιστημόνων που άδειασαν την κυβέρνηση, σήμερα ο υφυπουργός παρά τον Πρωθυπουργό, κ. Σκέρτσος τα γυρνάει και μιλάει για "πρόθεση" και όχι "ειλημμένη απόφαση"» σχετικά με τα σχολεία.

NewsRoom 04/01/2021 | 16:45

«Ο ανασχηματισμός φιάσκο έγινε, το μπάχαλο με τα σχολεία παραμένει» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα και τις εξελίξεις γύρω από το άνοιγμα των σχολείων.

«Προχθές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε το άνοιγμα όλων των βαθμίδων των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου, χωρίς να έχει καν ερωτηθεί η Επιτροπή των ειδικών» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Μετά το σάλο και τις σφοδρές αντιδράσεις ακόμα και των επιστημόνων που άδειασαν την κυβέρνηση, σήμερα ο υφυπουργός παρά τον Πρωθυπουργό, κ. Σκέρτσος τα γυρνάει και μιλάει για «πρόθεση» και όχι «ειλημμένη απόφαση».

«Ο ανασχηματισμός φιάσκο έγινε, το μπάχαλο ωστόσο παραμένει» αναφέρει χαρακτηριστικά και τονίζει: «Η κυβέρνηση των αχρήστων συνεχίζει να διαχειρίζεται την πανδημία χωρίς σχέδιο, έχοντας καταντήσει την Επιτροπή των ειδικών διακοσμητική και με μόνο μέλημα την επικοινωνιακή διαχείριση του χάους που έχει δημιουργήσει».