ΣΥΡΙΖΑ: Να ζητήσει συγγνώμη ο Μητσοτάκης για την αναπαραγωγή του ψευδούς δημοσιεύματος του Βήματος

Με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός ότι αναπαρήγαγε το ψευδές δημοσίευμα του Βήματος για τον Γ. Κατρούγκαλο.

58419b941dc5241e0d8b4605 1

«Με σημερινό του δημοσίευμα, το «Βήμα της Κυριακής» εκφράζει τη λύπη του απέναντι στον υπουργό Γ. Κατρούγκαλο για τις ψευδείς κατηγορίες εναντίον του που είχαν προκαλέσει και αγωγή εναντίον της εφημερίδας. Από τον Μάρτιο του 2015, οι αθλιότητες εναντίον του Γ. Κατρούγκαλου χρησιμοποιήθηκαν για να σπιλώσουν το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης, μάλιστα, είχε το θράσος τον Οκτώβριο του 2016 να αναπαράγει εκ νέου τις χυδαιότητες αυτές, παρόλο που είχαν ήδη ανακληθεί ως «ανακριβείς» και «αναληθείς» από τους εμπνευστές τους».

«Αναμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να επιδείξει την απαιτούμενη ευθιξία και να ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά ένας κοινός συκοφάντης» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το Βήμα της Κυριακής με σημερινό του δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο 

«Η αλήθεια για την υπόθεση Κατρούγκαλου», ανακαλεί όσα έγραψε για τον κ. Κατρούγκαλο. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Σε σχέση με τα όσα είχαν γραφτεί στο ρεπορτάζ της εφημερίδας μας στις 22.3.2015 για την επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Κατρούγκαλου, διευκρινίζουμε ότι, όπως εκ των υστέρων διαπιστώσαμε, τα περί δήθεν προμήθειάς του για τον διορισμό απολυμένων ή τεθέντων σε διαθεσιμότητα υπαλλήλων και οι συναφείς τίτλοι που συνόδευαν το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…