ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ οφείλει απαντήσεις για το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων

Επίθεση εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ, μετά τις αποκαλύψεις τις Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας που κατέρριψε τα κυβερνητικά παραμύθια για το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων

syriza mm3

Η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας στην ανακοίνωση της κατέρριψε πλήρως το κυβερνητικό αφήγημα και τις αστείες δικαιολογίες, που έφτασαν μέχρι και να χρεώσουν την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ και στην απλή αναλογική, για το διήμερο φιάσκο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Νέα Δημοκρατία, ζητώντας της εξηγήσεις για το ψηφιακό φιάσκο

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει: «Εδώ και 4 ημέρες η ΝΔ και ο προπαγανδιστικός της μηχανισμός κατασκευάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να δικαιολογήσουν το φιάσκο με την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων.

Ωστόσο, έρχεται σήμερα η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας με ανακοίνωσή της να διαψεύσει κατηγορηματικά και με στοιχεία ότι η Τράπεζα Θεμάτων δήθεν έπεσε μετά από «πρωτοφανή επίθεση από χάκερς».

Στην ανακοίνωση της μάλιστα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «κατά πάσα πιθανότητα βρισκόμαστε και πάλι μπροστά στα αποτελέσματα της προχειρότητας, της έλλειψης σοβαρότητας, της έλλειψης σωστής μελέτης σχεδίασης και αποτίμησης ρίσκου».

Το ζήτημα είναι ότι χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες βίωσαν μια απαράδεκτη ταλαιπωρία και η ΝΔ αντί να απολογηθεί ψάχνει ως συνήθως τις ευθύνες αλλού.
Περιμένουμε τώρα από τη ΝΔ μια πειστική απάντηση και όχι αστείες δικαιολογίες.», καταλήγει στην ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…