ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν μπορεί να κατηγορεί για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη όταν στελέχη της ελέγχονται και τώρα μεθοδεύουν διώξεις δημοσιογράφων

Σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στις αιτιάσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη.

cover
NewsRoom 16/01/2022 | 17:22

«Πάει πολύ όταν στελέχη της που ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη απειλούσαν ανοιχτά εν ενεργεία δικαστικούς λειτουργούς και τώρα μεθοδεύουν διώξεις δημοσιογράφων επειδή ερεύνησαν σκάνδαλα η ΝΔ να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για παρεμβάσεις» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Πάει πολύ ο εκπρόσωπος του ανθρώπου που παραβίασε κάθε περιοριστικό μέτρο που είχε ο ίδιος επιβάλει με τα κορωνογλέντια στην Ικαρία και τις ποδηλατάδες στην Πάρνηθα να κουνάει το δάκτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία. 


Πάει πολύ η κυβέρνηση που έστησε προανακριτικές παρωδία για να συκοφαντήσει πολιτικούς της αντιπάλους και να θάψει υπαρκτά σκάνδαλα να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για καθεστωτικές πρακτικές.  


Πάει πολύ, όταν στελέχη της που ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη απειλούσαν ανοιχτά εν ενεργεία δικαστικούς λειτουργούς και τώρα μεθοδεύουν διώξεις δημοσιογράφων επειδή ερεύνησαν σκάνδαλα, να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για παρεμβάσεις.

Υ.Σ.: Αν ο κ. Οικονόμου δεν μπορεί να αντιληφθεί το πρόβλημα της μη τήρησης μέτρων από έναν πρωθυπουργό, ας κάνει τον κόπο να διαβάσει μια βρετανική εφημερίδα να δει τις συνέπειες από αντίστοιχες συμπεριφορές του Μπόρις Τζόνσον.

Νωρίτερα ο κ. Οικονόμου από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ είχε δηλώσει: «[...] Το σοβαρό πρόβλημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας, η Αξιωματική Αντιπολίτευση. Εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες μια ενορχηστρωμένη επίθεση, με πρώτο τον κ. Πολάκη, απέναντι στην ελληνική Δικαιοσύνη, απέναντι σε βασικούς πυλώνες της Ελληνικής Δημοκρατίας. Και την επίθεση αυτή την  στηρίζει ηθικά και πολιτικά ο κ. Τσίπρας. Θεωρώ ότι μάλλον την στηρίζει το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ, το σύνολο των κοινοβουλευτικών του,  των στελεχών του. Και αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα».