ΣΥΡΙΖΑ: "Η κυβέρνηση καταρτίζει νέα λίστα μέτρων"

«Ενώ προσπαθεί να καλλιεργήσει μια εικόνα τεχνητής αισιοδοξίας και μνημονιακής «χαλάρωσης», η κυβέρνηση καταρτίζει τη νέα λίστα μέτρων που απαιτεί…

«Ενώ προσπαθεί να καλλιεργήσει μια εικόνα τεχνητής αισιοδοξίας και μνημονιακής «χαλάρωσης», η κυβέρνηση καταρτίζει τη νέα λίστα μέτρων που απαιτεί η τρόικα για τους επόμενους μήνες» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για τις πολιτικές εξελίξεις και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

«Η διπροσωπία και η διγλωσσία της κυβέρνησης φτάνει στο αποκορύφωμά της, ενώ γίνεται για μια ακόμη φορά ξεκάθαρη η αδυναμία συγκρότησης ενός εναλλακτικού σχεδίου εξόδου από την κρίση και ανόρθωσης της οικονομίας.

Η κοινωνία δεν μπορεί να «τρέφεται» με τις ψεύτικες υποσχέσεις Σαμαρά για τον Σεπτέμβρη. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίζει να παριστάνει τον τουρίστα, στη χώρα που βιώνει μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση. Η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και των εκφραστών της συνιστά μονόδρομο για την επιβίωση της κοινωνίας και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιό του.

Άλκης Καμπανός: Ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πρότεινε η εισαγγελέας

Άλκης Καμπανός: Ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πρότεινε η εισαγγελέας

Καταπέλτης ο εισαγγελέας - Την ενοχή και των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Άλκη…