Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση γίνεται Αστυνόμος Σαϊνης και ιεροεξεταστής

Οξύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για “αισχρή προπαγάνδα” ως “απόρροια του πανικού της”. Η…

syriza sima logotupo thumb large 10

Οξύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για “αισχρή προπαγάνδα” ως “απόρροια του πανικού της”.

Η κυβέρνηση «ντύνεται με την καπαρντίνα του Αστυνόμου Σαϊνη ανακαλύπτοντας τρομοκράτες και παίζει το ρόλο του ιεροεξεταστή για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» αναφέρεται σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.

Όπως υποστηρίζεται, η κυβέρνηση έχει απομονωθεί από την κοινωνία και είναι αντιμέτωπη με στρατηγικά αδιέξοδα, με αποτέλεσμα να επιλέγει να δραστηριοποιείται μόνο στο πεδίο της «αισχρής προπαγάνδας» και να σιωπά πάνω στην πολιτική στρατηγική και τον προσανατολισμό της χώρας.

Σύμφωνα με τους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση επιλέγει το ρόλο του σχολιαστή και του λασπολόγου «θέσεων» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που «μόνο η ίδια έχει ανακαλύψει».

Επίσης, επίθεση εξαπολύεται και κατά του ΠΑΣΟΚ, που κατηγορείται ότι επιλέγει τον ρόλο του αμέτοχου σχολιαστή της επικαιρότητας, αντιμέτωπος με τα δικά του πολιτικά αδιέξοδα.

Όπως υποστηρίζεται, η λασπολογία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, εντείνεται όταν η κυβέρνηση βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο», είτε λόγω σκανδάλων, είτε εξαιτίας επερχόμενων μνημονιακών μέτρων. Το μόνο που έχει απομείνει στην επικοινωνιακή φαρέτρα του Πρωθυπουργού είναι η λάσπη και η προσφυγή σε ρητορική εμφυλιοπολεμικού τύπου, τονίζεται. Παράλληλα, οι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι η κυβέρνηση δεν διστάζει να εντάξει στους σχεδιασμούς της και την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Πίσω από την εικόνα της ευφορίας που καλλιεργείται υπάρχει η εικόνα των νέων μέτρων για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού, οι νέες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και οι διαψεύσεις σε διεθνές επίπεδο των κυβερνητικών υποσχέσεων για «φως στο μνημονιακό τούνελ», έξοδο στις αγορές και διόρθωση των αδικιών, όπως υπογραμμίζεται.

Οι κύκλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμούν ότι η πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει στήριξη σε όλο και πιο πλατιά στρώματα της κοινωνίας, ενώ η δυναμική του κόμματος συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύει το ελληνικό πρόβλημα σε ευρωπαϊκό πρόβλημα και προβάλλει την αναγκαιότητα ρήξης με τις κυρίαρχες επιλογές της λιτότητας σε όλη την Ευρώπη» τονίζεται.

 

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…