ΣΥΡΙΖΑ: Η ΕΡΤ του κ. Ζούλα επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν και οι πρόθυμοι δουλοπρεπείς

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που καταφέρεται κατά τις ΕΡΤ η οποία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων απέκρυψε το γεγονός, ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που συμμετείχε σε διάσκεψη για την Λιβύη.

Κριτική στην ΕΡΤ για την κάλυψη της διάσκεψης για την Λιβύη στο Παρίσι, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του. Η ΕΡΤ μάλιστα με μια απίστευτη κυνικότητα προσπάθησε να διαγράψει  τη συμμετοχή του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπα στη διάσκεψη του Παλέρμο για την Λιβύη τον Νοέμβριο του 2018, και επιχείρησε να εξυπηρετήσει την προπαγάνδα του Μαξίμου, παρουσιάζοντας τον Κ. Μητσοτάκη ως τον πρώτο πρωθυπουργό που συμμετείχε σε διάσκεψη για την Λιβύη, όταν στις αντίστοιχες συνόδους που έγιναν στο Βερολίνο, με ευθύνη του ιδίου, η Ελλάδα ήταν απών.

«Η ΕΡΤ του κ. Ζούλα έσπευσε σήμερα να επιβεβαιώσει ότι, πέρα από τις λίστες Πέτσα, πάντα υπάρχουν και οι πρόθυμοι δουλοπρεπείς» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Άξιος ο διπλασιασμός του μισθού σας, κ. Ζούλα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου:

Η ΕΡΤ του κ. Ζούλα έσπευσε σήμερα να επιβεβαιώσει ότι, πέρα από τις λίστες Πέτσα, πάντα υπάρχουν και οι πρόθυμοι δουλοπρεπείς.

Το δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης «αποκάλυψε» ότι για πρώτη φορά Έλληνας Πρωθυπουργός συμμετείχε σε διάσκεψη για τη Λιβύη, όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο πρώτος πρωθυπουργός που εκπροσώπησε τη χώρα σε διάσκεψη για την Λιβύη  ήταν ο Αλέξης Τσίπρας στις 12 και 13 Νοεμβρίου του 2018 στο Παλέρμο.

Στις συνόδους που ακολούθησαν, στο Βερολίνο, η χώρα μας δεν συμμετείχε με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη.

Εχθές τα ίδια με την ΕΡΤ υποστήριξε και ο εθνικός μας ψεύτης Γιάννης Οικονόμου για να τον διαψεύσει ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Η αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα δυστυχώς γίνονται ψιλά γράμματα για την ΕΡΤ όταν πρόκειται να εξυπηρετήσει την προπαγάνδα του Μαξίμου.

Άξιος ο διπλασιασμός του μισθού σας, κ. Ζούλα.

Τσίπρας: Αν ο Μητσοτάκης ήταν όντως 10 μονάδες μπροστά, θα έκανε εκλογές για να τελειώνει

Τσίπρας: Αν ο Μητσοτάκης ήταν όντως 10 μονάδες μπροστά, θα έκανε εκλογές για να τελειώνει

«Σε όλη την Ευρώπη έχουμε κρατικοποιήσεις, εδώ έχουμε μοντέλο πριμοδότησης της αισχροκέρδειας»