ΣΥΡΙΖΑ: Η ΕΡΤ επιχειρεί να εξαφανίσει τον Αλέξη Τσίπρα

Την  πρωτοφανή κίνηση της  ΕΡΤ, η οποία αρνήθηκε να καλύψει την αυριανή παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για το Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), σχολίασε με καυστικό τρόπο  η Κουμουνδούρου 

NewsRoom 01/03/2021 | 21:33

«Μετά τις "δημοσιογραφικές οδηγίες" που είχαν ως στόχο την προστασία του πρωθυπουργού από το φιάσκο της Ικαρίας και το σκάνδαλο Μενδώνη/Λιγνάδη, η διοίκηση της ΕΡΤ επιχειρεί να εξαφανίσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

«Με μια πρωτόγνωρη ενέργεια για τη δημόσια τηλεόραση αρνείται να προβάλει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το "νέο ΕΣΥ".

Την προηγούμενη φορά η ΝΔ έριξε "μαύρο" στην ΕΡΤ. Σήμερα επιχειρεί να ρίξει "μαύρο" στην προβολή των θέσεων της αντιπολίτευσης από την ΕΡΤ. Η αντίληψη της ΝΔ για τη δημόσια τηλεόραση έχει πλέον διαχρονικά χαρακτηριστικά» υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Όσον αφορά στον πρώην διευθυντή Τύπου του κ. Μητσοτάκη και σημερινό πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα μπορούμε, πάντως, να πούμε το εξής: άξιος ο νέος του μισθός».

*Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα του Αλ. Τσίπρα στο facebook το επίσημο κανάλι του Αλ. Τσίπρα στο YouTubeτο avgi.gr, το stokkino.gr και το left.gr.