ΣΥΡΙΖΑ: Η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά νέα Εκπρόσωπος Τύπου στη θέση της Δώρας Αυγέρη

Συνεχίζονται οι σαρωτικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ

voula

Η διευθύντρια της Αυγής και έμπειρη πολιτική συντάκτρια Βούλα Κεχαγιά είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση της Δώρας Αυγέρη η οποία θα διεκδικήσει την είσοδό της στην ευρωβουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα αφού είχαν προηγηθεί σειρά επαφών μεταξύ της δημοσιογράφου και του ίδιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει τα ηνία της ενημέρωσης, γυναίκα με συγκεκριμένο βιογραφικό, γνώση στην επικοινωνία και στη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η Βούλα Κεχαγιά καλύπτει το πολιτικό ρεπορτάζ περισσότερα από 20 χρόνια έχοντας εργαστεί σε μεγάλες εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια και πριν από λίγο κλείνοντας την εκπομπή που παρουσιάζει με τον Γιώργο Χουλαδάκη στο Attica ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, λέγοντας παράλληλα πως «απόψε κλείνει ένας κύκλος».

 

Ποια είναι η Βούλα Κεχαγιά

Η Βούλα Κεχαγιά ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ από το 2003 όταν ανέλαβε την κάλυψη των κομμάτων της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς για την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Από το 2009 κάλυπτε το κυβερνητικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στην ΕΡΤ ως συντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ, ενώ από το 2003 ήταν ανταποκρίτρια της ΕΡΤ 3 στην Αθήνα για θέματα ΠΑΣΟΚ.

Προηγουμένως εργαζόταν στην Θεσσαλονίκη για την ΕΡΤ3 και την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ενώ είχε εργαστεί ως συντάκτρια και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» και στο «Έθνος».

Επίσης, είχε εργαστεί ως ανταποκρίτρια στο Mega Channel.

Έχει σπουδάσει στην Θεσσαλονίκη στην Σχολή Καλών Τεχνών και σε ιδιωτικό κέντρο δημοσιογραφίας. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…