ΣΥΡΙΖΑ: Η αλήθεια θα λάμψει «μέχρι τέλους»

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα εξεταστούν όπως ορίζει ο νόμος, χωρίς να τρομοκρατούνται ή να εκφοβίζονται»

ek syrz

«Όσες μεθοδεύσεις κι αν απεργάζονται πάλι, όλοι αυτοί που απειλούσαν τους μάρτυρες και τη Δικαιοσύνη, δεν θα παρεμποδίσουν την κατάθεση των μαρτύρων-κλειδιά. Η αλήθεια θα λάμψει «μέχρι τέλους», σημειώνει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζει «Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει για τέταρτη μέρα να κρύβεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τον καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά, για το πρωτοφανές φιάσκο της Ν.Δ. με την απόπειρα θεσμικής εκτροπής, που προσέκρουσε στον Άρειο Πάγο.

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα εξεταστούν την Δευτέρα, όπως ορίζει ο νόμος, χωρίς να τρομοκρατούνται ή να εκφοβίζονται.»

Αναλυτικά ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει για τέταρτη μέρα να κρύβεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τον καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά, για το πρωτοφανές φιάσκο της Ν.Δ. με την απόπειρα θεσμικής εκτροπής, που προσέκρουσε στον Άρειο Πάγο.

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα εξεταστούν την Δευτέρα, όπως ορίζει ο νόμος, χωρίς να τρομοκρατούνται ή να εκφοβίζονται.

Όσες μεθοδεύσεις κι αν απεργάζονται πάλι, όλοι αυτοί που απειλούσαν τους μάρτυρες και τη Δικαιοσύνη, δεν θα παρεμποδίσουν την κατάθεση των μαρτύρων-κλειδιά. Η αλήθεια θα λάμψει «μέχρι τέλους».

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…