ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να διπλώσει τον χάρτη για αντιληφθεί ο πρόεδρός της που πέφτει η Δ. Αττική

«Συνιστούμε στη ΝΔ να προσπαθήσει να διπλώσει τον χάρτη της Αττικής για να αντιληφθεί ο πρόεδρός της πού πέφτει η Δυτική Αττική» σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στη Μάνδρα Αττικής.

5a6dc9b61dc524c67b8b4569 1

«Η περιοχή που υποβάθμισε με τις πολιτικές του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών και καταστρέφοντας το περιβάλλον» συμπληρώνει και καταλήγει: «Γιατί οι πολίτες ούτε ξεχνούν ούτε δίνουν σημασία σε ατυχείς απόπειρες αντιπερισπασμού από τα σκάνδαλα και τα αδιέξοδα της ΝΔ».

«Αντί απάντησης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που είχε το θράσος να σχολιάσει την τρίτη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Μάνδρα, η Νέα Δημοκρατία αποστέλλει στο κυβερνών κόμμα σημερινές φωτογραφίες της περιοχής, μήπως και καταλάβουν επιτέλους στο Μαξίμου πως όταν δίνεις υποσχέσεις πρέπει να τις τηρείς», ανέφερε η νωρίτερα Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της.

«Εσωκλείουμε επίσης και δύο χάρτες της διαδρομής από το Μαξίμου και την περιφέρεια Αττικής μήπως βρουν επιτέλους τον δρόμο για την Μάνδρα οι κ.κ. Αλ. Τσίπρας και Ρένα Δούρου που δεν έχουν αποτολμήσει να επισκεφθούν τους κατοίκους ακόμη και 100 μέρες μετά τη φονική πλημμύρα», συμπλήρωσε η Πειραιώς.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «σε μια στημένη επίσκεψη με μοναδική στόχευση την επικοινωνιακή του προβολή, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τη Μάνδρα και τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής».

Η Κουμουνδούρου κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι είπε «ψέματα για όσα έχει κάνει η περιφέρεια και η κυβέρνηση», καθώς και ότι δεν έκανε αυτοκριτική «για τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης στην απουσία υποδομών».

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα από την μικροκομματική χρήση μιας τραγωδίας ως αντιπερισπασμό για τα αδιέξοδα της Ν.Δ. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., εξάλλου, έμαθε που βρίσκεται η Μάνδρα και η Δυτική Αττική στον χάρτη μετά τις πλημμύρες», κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…