Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ για Συρία: “Από πότε μια κυβέρνηση αποφασίζει εν κρυπτώ και εν αγνοία του κοινοβουλίου;”

Με λαϊκιστικό, δημαγωγικό και έντονο ύφος απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σίμος Κεδίκογλου στο αίτημα του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ,…

Με λαϊκιστικό, δημαγωγικό και έντονο ύφος απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σίμος Κεδίκογλου στο αίτημα του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για έκτακη σύγκλιση της Ολομέλειας της Βουλής με αφορμή την επικείμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Ο κ. Τσίπρας με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη ζήτησε την έκτακτη σύγκλιση της Ολομέλειας της Βουλής, προκειμένου να ενημερωθούν τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίο αλλά καιο ο ελληνικός λαός για τις εξελίξεις στη Συρία.

Η κυβέρνηση όμως αντί να ικανοποιήσει το αίτημα όπως άλλωστε θα έκανε μια οποιαδήποτε κυβέρνηση που σέβεται το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, προτίμησε να απαντήσει με “σκληρό” και “δημαγωγικό ροκ” μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για λαϊκισμό και μικροκομματικές σκοπιμότητες. «Οι εξελίξεις στη Συρία είναι εξαιρετικά σοβαρές και δεν επιτρέπονται δημαγωγικά παιχνίδια. Τη στιγμή που δεν έχει αποσαφηνιστεί η εικόνα, ο κ. Τσίπρας ζητάει να συζητήσουμε δημόσια για την πορεία της κρίσης. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι επιεικώς άκαιρη», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Λες και η στάση που θα τηρήσει η χώρα μας απέναντι στις ΗΠΑ και στα αιτήματα τους και η ενημέρωση του ελληνικού λαού είναι λαϊκισμός.

Η απάντηση βέβαια ήρθε από την Κουμουνδούρου.
«Από πότε μια κυβέρνηση αποφασίζει εν κρυπτώ και εν αγνοία του κοινοβουλίου τη στάση που θα έχει η χώρα απέναντι σε μια στρατιωτική επίθεση στην οποία καλείται να συνδράμει; Φανταζόμαστε στην ίδια χώρα που ο σημερινός Αντιπρόεδρος της Βουλής δήλωνε με περίσσια περηφάνια ότι φύλαγε τα αμυντικά σχέδια της χώρας σπίτι του», αναφέρει χαρακτηριστικά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς ο κ. Κεδίκογλου παρότι δημοσιογράφος έχει ξεχάσει το δικαίωμα του ελληνικού στο να ενημερώνεται για τόσο σοβαρά ζητήματα.

Διαβάστε σχετικά

Επιστολή Τσίπρα σε Μεϊμαράκη για τη Συρία

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…