ΣΥΡΙΖΑ για συμφωνίες με Β. Μακεδονία: Η κυβέρνηση ευτελίζει τη κοινοβουλευτική διαδικασία

«Καλωσορίζουμε τη ζέση του κ. Μητσοτάκη και τον περιμένουμε μαζί με τους κ. κ. Σαμαρά, Γεωργιάδη, Βορίδη, Μπογδάνο, Γκιουλέκα και λοιπούς Μακεδονομάχους της ΝΔ στη Βουλή να δώσουμε όλοι μαζί ακόμα μία μάχη για τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

NewsRoom 24/09/2020 | 19:17

«Η κυνική παραδοχή του Προέδρου της Βουλής ότι η κυβέρνηση, υπό το φόβο διαρροών, παραπέμπει στις καλένδες την ψήφιση των συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία συνιστά επιβεβαίωση του ευτελισμού της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και της προεκλογικής εξαπάτησης του κ. Μητσοτάκη» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας το εσωκομματικό φιάσκο εντός της ΝΔ, η οποία αδυνατεί να βρει εισηγητές για τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία.

«Δεν χρειάζεται να αγχώνεται, δεν του έχει μείνει πλέον ούτε φύλλο συκής» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του. «Το ομολογούν και οι παμμακεδονικές οργανώσεις με τις οποίες η ΝΔ διοργάνωνε τα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, που χαρακτηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη "φανατικότερο της Συμφωνίας των Πρεσπών και από τον κ. Τσίπρα" επισημαίνει. 

Στη συνέχεια, όπως σημειώνει, «καλωσορίζουμε τη ζέση του κ. Μητσοτάκη και τον περιμένουμε μαζί με τους κ. κ. Σαμαρά, Γεωργιάδη, Βορίδη, Μπογδάνο, Γκιουλέκα και λοιπούς Μακεδονομάχους της ΝΔ  στη Βουλή να δώσουμε όλοι μαζί ακόμα μία μάχη για τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία». 

«Θερμή παράκληση, μαζί με τις περικεφαλαίες τους μην ξεχάσουν και από μία συγγνώμη στους Έλληνες πολίτες» καταλήγει η ανακοίνωση.