ΣΥΡΙΖΑ για Παπακώστα-Απορούμε πώς αυτό το ταλέντο ξέφυγε από την προσοχή του κ. Μητσοτάκη

Σκωπτική ανακοίνωση έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα πρόστιμα που ζήτησε η βουλευτής της ΝΔ να επιβληθούν στους εγκλωβισμένους οδηγούς

papakosta nd

Ως «πρότυπο υπουργού Πολιτικής Προστασίας» στην «ανάλγητη κυβέρνηση» του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την «γαλάζια» βουλευτή, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία, με αφορμή τον εγκλωβισμό εκατοντάδων οδηγών στους δρόμους, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας, έφτασε στο σημείο να επιρρίψει ευθύνες στους πολίτες που πήγαν στις δουλειές τους, ενώ η κυβέρνηση ούτε είχε προνοήσει για τηλε-εργασία, ούτε είχε προειδοποιήσει σχετικά.

Η κα Παπακώστα ζήτησε «ορδές τροχονόμων» να επιβάλλουν πρόστιμα στους ακόμα και τώρα εγκλωβισμένους.

Μάλιστα παρουσίασε και σχετικό σχέδιο: «από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα να κάνουν ελέγχους (ενν. οι «ορδές»…), και όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο, ώστε στην επόμενη κακοκαιρία να το σκεφτούν διπλά και τριπλά και δεκαπλά».

Πραγματικά βρίσκουμε την ιδέα της εξαιρετική και πρωτότυπη. Για να την βοηθήσουμε, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε δύο παραπάνω μέτρα ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη. Να επιβληθούν πρόστιμα σε όσους κόπηκε το ρεύμα επειδή άναψαν πολλά σώματα στο σπίτι τους για να ζεσταθούν, και επιβάρυναν έτσι το δίκτυο. Ή να επιβληθούν πρόστιμα στους 200 εγκλωβισμένους στο τρένο, γιατί δεν φρόντισαν να έχουν μαζί τους εξοπλισμό ορειβασίας για να απεγκλωβιστούν μόνοι τους.

Απορούμε πώς αυτό το ταλέντο ξέφυγε από την προσοχή του κ. Μητσοτάκη. Η κα Παπακώστα θα ήταν πρότυπο Υπουργού Πολιτικής Προστασίας στην ανάλγητη κυβέρνησή του», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…