ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Παραδέχτηκε ότι εξαπατούσε τους πολίτες και τώρα τάζει «νέα δομή» και «νέα πρόσωπα»

Η ανακοίνωση – απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στα λεγόμενα του πρωθυπουργού στη συνέντευξη που παραχώρησε στα «Παραπολιτικά».

ΕΚ - Μητσοτακης

«Ο κ. Μητσοτάκης βγάζει τους δήθεν άριστους άχρηστους και ζητάει εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών λέγοντας τους ότι απέτυχε παταγωδώς», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση – απάντηση στα λεγόμενα του πρωθυπουργού στη συνέντευξη που παραχώρησε στα «Παραπολιτικά».

«Όσο για το επιχείρημα πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει δήθεν τέταρτο μνημόνιο, του θυμίζουμε ότι τα ίδια έλεγε και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαζε τη χώρα από τα μνημόνια που την έβαλε η ΝΔ. Δεν τον πιστεύει πια κανείς», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Αφού επί τέσσερα χρόνια διαφήμιζε «επιτελικό κράτος» και «αριστεία», σήμερα ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη του παραδέχτηκε ότι εξαπατούσε τους πολίτες και τώρα τάζει «νέα δομή» και «νέα πρόσωπα».

Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης βγάζει τους δήθεν άριστους άχρηστους και ζητάει εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών λέγοντας τους ότι απέτυχε παταγωδώς.

Όσο για το επιχείρημα πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει δήθεν τέταρτο μνημόνιο, του θυμίζουμε ότι τα ίδια έλεγε και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαζε τη χώρα από τα μνημόνια που την έβαλε η ΝΔ. Δεν τον πιστεύει πια κανείς.

Στις 21 Μαΐου οι πολίτες με την ψήφο τους θα πουν «Ως εδώ!» στην αλαζονεία και την ανευθυνότητα.

Νέα δικογραφία για τα Τέμπη διαβιβάστηκε στη Βουλή κατά των Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργου Γεραπετρίτη και Γιώργου Φλωρίδη

ΤΕΜΠΗ Ατυ

Νέα δικογραφία για τα Τέμπη διαβιβάστηκε στη Βουλή κατά των Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργου Γεραπετρίτη και Γιώργου Φλωρίδη

Μετά από μήνυση συγγενών θυμάτων