ΣΥΡΙΖΑ για μήνυση αστυνομικών κατά Βαξεβάνη: Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να φιμώσει όσους αποκαλύπτουν το όργιο αστυνομικής βίας

Παρέμβαση από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά για το θέμα της μήνυσης αστυνομικών κατά του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη επειδή δημοσίευσε επώνυμη καταγγελία για βασανιστήρια από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ καθώς και το εξώδικο που του έστειλαν 22 αστυνομικοί της ΓΑΔΑ.

Με ανακοίνωση του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καταγγέλλει την  τακτική της κυβέρνησης, που έβαλε αστυνομικούς να μηνύσουν τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, που δημοσίευσε στo Documento επώνυμες καταγγελίες για βασανιστήρια από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αναφέρει:

Ζούμε στη χώρα που το γραφείο του κ. Μητσοτάκη δίνει με non paper τα προσωπικά στοιχεία και τα πολιτικά φρονήματα του ανθρώπου που ξυλοκοπήθηκε αναίτια από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη και δυο εβδομάδες μετά ο κ. Χρυσοχοΐδης βάζει αστυνομικούς να μηνύσουν τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη επειδή δημοσίευσε επώνυμες καταγγελίες για βασανιστήρια από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ.

Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ζήτησε καν συγγνώμη για το όργιο αστυνομικής βίας, αλλά θέλει να φιμώσει κιόλας όσους το αποκαλύπτουν.

Τόσος φιλελευθερισμός μαζεμένος δύσκολα αντέχεται κ. Μητσοτάκη. Οι πολίτες σας έχουν πάρει χαμπάρι.