Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ για Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: Ο Δημητριάδης άδειασε Μητσοτάκη και ακύρωσε όλες τις δικαιολογίες του

Ξεκάθαρες απαντήσεις απαιτεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τον ισχυρισμό του Γρηγόρη Δημητριάδη στην Επιτροπή Θεσμών περί παραίτησης και όχι αποπομπής του.

Επιτροπή Θεσμών

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί ξεκάθαρες απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τον ισχυρισμό του Γρηγόρη Δημητριάδη στην Επιτροπή Θεσμών περί παραίτησης και όχι αποπομπής του.

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι με τον εν λόγω ισχυρισμό, ο Δημητριάδης «ακύρωσε όλες τις δικαιολογίες Μητσοτάκη» και πως καθημερινά «αποκαλύπτονται τα χυδαία ψέματά του για να γλιτώσει από τις πολιτικές και ποινικές του ευθύνες για το παρακρατικό κέντρο υποκλοπών στο Μέγαρο Μαξίμου».

«Δεν έχει νόημα να κρύβεται άλλο», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς… «όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει πως μοναδικός εγκέφαλος του παρακράτους ήταν ο κ. Μητσοτάκης», καλώντας εν συνεχεία τον πρωθυπουργό να πάει στη Βουλή απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης «άδειασε» τον κ. Μητσοτάκη, ισχυριζόμενος πως ουδέποτε αποπέμφθηκε, αλλά παραιτήθηκε.

Περιμένουμε μία ξεκάθαρη απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη που εδώ και μήνες ισχυρίζεται πως «οι εξηγήσεις δεν ήταν επαρκείς και γι’ αυτό έπρεπε να αποπέμψω δύο άτομα».

Ο κ. Δημητριάδης ακύρωσε όλες τις δικαιολογίες Μητσοτάκη πως δήθεν δεν ήξερε και έφταιγε ο ανιψιός του. Κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτονται τα χυδαία ψέματά του για να γλιτώσει από τις πολιτικές και ποινικές του ευθύνες για το παρακρατικό κέντρο υποκλοπών στο Μέγαρο Μαξίμου και την κακοποίηση του Πολιτεύματος.

Δεν έχει νόημα να κρύβεται άλλο, όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει πως μοναδικός εγκέφαλος του παρακράτους ήταν ο κ. Μητσοτάκης. Αντί να διασύρει τη χώρα εκτός συνόρων, απαντώντας με εκνευρισμό στις αυτονόητες ερωτήσεις δημοσιογράφων, ας έχει επιτέλους την αξιοπρέπεια να έρθει να δώσει απαντήσεις στην 5η κατά σειρά επίκαιρη ερώτηση του κ. Τσίπρα στη Βουλή.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.