ΣΥΡΙΖΑ για δημοσκόπηση Alpha: Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα...

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία προκάλεσε δημοσκόπηση που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Πρόκειται για την άγνωστη εταιρεία ABACUS, με την ταυτότητα για την έρευνα σχετικά με την κακοκαιρία να εμφανίζεται σε μέγεθος μόλις 303 νοικοκυριών

NewsRoom 26/01/2022 | 21:06

Έντονα αντέδρασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από την δημοσκόπηση του Alpha που προκάλεσε  πολλά ερωτηματικά και θύελλα αντιδράσεων και στα social media.  Η άγνωστη εταιρεία ABACUS, με τα ευρήματα, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα παρουσίασε  ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Γιάννης Κωνσταντινίδης.

 

Μεταξύ άλλων η δημοσκοπική εταιρεία δίνει προβάδισμα 14,5 μονάδων στη ΝΔ, ενώ στην ταυτότητα για την έρευνα σχετικά με την κακοκαιρία εμφανίζεται μέγεθος μόλις 303 νοικοκυριών.

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει ότι τη μέρα που η Αττική και αρκετές περιοχές της πατρίδας μας μετρούν ακόμη τις πληγές τους, επιστράτευσαν το γνωστό έργο της δημοσκοπικής περίθαλψης των κυβερνητικών τραυμάτων. Οι πολίτες τους έχουν πάρει χαμπάρι

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ  αναφέρει:


«Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη είναι γνωστός και δεν κρύβεται. Το ίδιο και η επιρροή του στα ΜΜΕ.

Είχαμε όμως την αίσθηση ότι στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha θα κρατούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα και θα προστάτευαν το κύρος του καναλιού. Πέσαμε έξω.

Τη μέρα που η Αττική και αρκετές περιοχές της πατρίδας μας μετρούν ακόμη τις πληγές τους και η χώρα καταγράφει ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ με 115 θανάτους, έκριναν σκόπιμο να επιστρατεύσουν πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία και έναν πρώην πολιτευτή στο Ποτάμι, για να συνεχίσουν το γνωστό έργο της δημοσκοπικής περίθαλψης των κυβερνητικών τραυμάτων.

Μόνο που όλο αυτό άρχισε πια να γίνεται κουραστικό και γυρνάει μπούμερανγκ.

Οι πολίτες τους έχουν πάρει χαμπάρι».​