ΣΥΡΙΖΑ για ΑΣΟΕΕ: «Αθλιότητες αυτόκλητων τιμωρών»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από παρέμβαση ομάδας νεαρών στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ και απεικονίζει τον Δημήτρη Μπουραντώνη με μία ταμπέλα κρεμασμένη στον λαιμό όπου αναγράφεται «αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

asoee pritanis1

«Αθλιότητες αυτόκλητων τιμωρών»

Η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για αθλιότητας από αυτόκλητους τιμωρούς, ενώ καταδίκασε τις συγκεκριμένες εικόνες αναφέροντας «οι νέες και οι νέοι στη χώρα μας δεν καταφεύγουν σε τραμπουκισμούς και σε διαπόμπευση προσώπων και μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας για να επιτύχουν τους στόχους τους. Αλίμονο! Αυτές είναι ενέργειες που ταιριάζουν σε μιμητές βιαιοτήτων και αστυνομικών πρακτικών της δεκαετίας του ’60».

«Η νεολαία δυναμώνει τους αγώνες της απέναντι στην κυβερνητική πολιτική που πλήττει τα μορφωτικά και εργασιακά της δικαιώματα. Πρακτικές σαν και αυτή, που εξευτελίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη, που δυσφημούν το φοιτητικό κίνημα και εντάσσονται -ως μορφή και περιεχόμενο- αποκλειστικά και μόνο στο οπλοστάσιο της ακροδεξιάς, δεν έχουν καμία δικαιολογία και μας βρίσκουν αποφασιστικά αντίθετους» σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…