ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη Βαξεβάνη : ΝΔ – ΚΙΝΑΛ να δώσουν απαντήσεις για Μανιαδάκη – Στουρνάρα

Ο Μανιαδάκης μετατράπηκε σε έναν από τους βασικούς μάρτυρες στην για να «βαφτίσουν» το διεθνές σκάνδαλο Novartis σε σκευωρία τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Οι αποκαλύψεις  στην  κατάθεση του Κώστα Βαξεβάνη κατά την έναρξη της απολογίας του ενώπιον της ανακρίτριας του ειδικού δικαστηρίου Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, για το γεγονός ότι  ο Νίκος Μανιαδάκης ήταν μία από τις πηγές του,  και  τις απειλές που φέρεται να δέχτηκε ο πρώην προστατευμόμενος μάρτυρας για το σκάνδαλο Novartis από τον Γιάννη Στουρνάρα, δεν έμειναν ασχολίαστες από τον ΣΥΡΙΖΑ

Όπως σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης «αποκάλυψε σήμερα ότι κατέθεσε στην ανακρίτρια συνομιλίες και γραπτά μηνύματα από τον κ. Νίκο Μανιαδάκη, ο οποίος ως προστατευόμενος μάρτυρας ” Γιάννης Αναστασίου ” ήταν ένας από αυτούς που τον τροφοδοτούσαν με πληροφορίες για το σκάνδαλο Novartis».

«Πληροφορίες για τον χρηματισμό πολιτικών, αλλά και για αυτούς που τον εκβίαζαν πριν 5 χρόνια να μην καταθέσει λέγοντας του πως έχουν έτοιμο νόμο να εξουδετερώσουν προστατευόμενους μάρτυρες και εισαγγελείς μόλις αλλάξει η κυβέρνηση.  Δηλαδή, όλα όσα έγιναν μόλις κέρδισε η ΝΔ την εξουσία» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Ο δε κ. Μανιαδάκης μετατράπηκε σε έναν από τους βασικούς μάρτυρες στην Προανακριτική που έστησαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για να “βαφτίσουν ” το διεθνές σκάνδαλο Novartis σε σκευωρία. Και τα δύο κόμματα είναι υποχρεωμένα απέναντι στην Βουλή και τον ελληνικό λαό να δώσουν άμεσα απαντήσεις».

 

Αποκάλυψη-σοκ για την Κιβωτό του Κόσμου: Διαμέρισμα δομής είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο

Αποκάλυψη-σοκ για την Κιβωτό του Κόσμου: Διαμέρισμα δομής είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο

Τι αποκαλύπτει ο αρχικός ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Λιοσίων στην Αθήνα.

Τρίτη επιστολή- βόμβα μέσα σε 24 ώρες στη Ισπανία – Την έστειλαν σε αεροπορική βάση

Τρίτη επιστολή- βόμβα μέσα σε 24 ώρες στη Ισπανία – Την έστειλαν σε αεροπορική βάση

Δύο βόμβες κρυμμένες σε επιστολές εντοπίστηκαν χθες, Τετάρτη, στην ουκρανική πρεσβεία στη Μαδρίτη και σε…