ΣΥΡΙΖΑ για αποκαλύψεις Documento: Για τους πολίτες εξώσεις, για τους φίλους του κ. Μητσοτάκη «κουρεύουν» χρέος 146 εκατ ευρώ

Οι μόνοι που κοιμούνται ήσυχοι στην Ελλάδα είναι οι μπαταχτσήδες φίλοι του κ. Μητσοτάκη

piladakis

Επίθεση στην κυβέρνηση, από τον ΣΥΡΙΖΑ, για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Documento, ότι στην κυβέρνηση «κουρεύουν» χρέος του γνωστού και μη εξαιρετέου κ. Πηλαδάκης ύψους 146 εκ. ευρώ ενώ μεθοδεύουν γενναίο “κούρεμα” και στις οφειλές του προς το Δημόσιο.

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, μετά τις εικόνες ντροπής που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και των ΜΜΕ, προκαλώντας αποτροπιασμό, εξαιτίας του πτωχευτικού νόμου της ΝΔ, την ίδια στιγμή «Οι μόνοι που κοιμούνται ήσυχοι στην Ελλάδα είναι οι μπαταχτσήδες φίλοι του κ. Μητσοτάκη».

Αναφορικά με τις αποκαλύψεις του Documento ότι κατάσχουν σπίτια αλλά «κουρεύουν» στην κυβέρνηση €146 εκατ. στον Πηλαδάκη ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Σύμφωνα με το Documento, ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Πηλαδάκης πέτυχε “κούρεμα” που πλησιάζει το 90% των οφειλών του και ξεπερνά τα 146 εκ. ευρώ σε αγαστή συνεργασία με το fund της Τράπεζας Πειραιώς. Και όχι μόνο αυτό. Μεθοδεύουν αντίστοιχα γενναίο “κούρεμα” και στις οφειλές του προς το Δημόσιο.

Η κατάσταση λοιπόν έχει ως εξής:

Η ΝΔ χρωστάει 400 εκ. ευρώ, το υπουργικό συμβούλιο 12 εκ., τα χρέη των φίλων του κ. Μητσοτάκη “κουρεύονται”, αλλά όσοι δεν έχουν πολιτικές πλάτες κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους και να φάνε και ξύλο κι από πάνω.

Σύντομα ο ελληνικός λαός θα απαλλαγεί από την κυβέρνηση των «Πάτσηδων» και των μπαταχτσήδων».

Διαβάστε επίσης: Η Ελλάδα του Μητσοτάκη: Τρία σκάνδαλα που ζημιώνουν δημόσια ταμεία και πολίτες

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους