ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνη Γεωργιάδη: Η ακροδεξιά αθλιότητά του δεν έχει όριο

«Η ακροδεξιά αθλιότητα του αντιπροέδρου της Ν.Δ., κ. Γεωργιάδη, δεν έχει όριο. Έφτασε στο σημείο να υπερασπίζεται την καθηγήτρια της σχολής του, για τις ναζιστικές και ρατσιστικές θεωρίες περί αρίας φυλής, και μόνο μετά την κατακραυγή διέκοψε τη συνεργασία μαζί της» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση της Βασιλείας Στεργιοπούλου, που παρέδιδε διαδικτυακά μαθήματα στην εκπομπή του, Άδωνη Γεωργιάδη, «Ελληνική Αγωγή» και η οποία ανέπτυσσε τη θέση περί της άριας φυλης.

5bba090e1dc5244d6e8b456c

Όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα, «γι’ αυτές τις άκρως επικίνδυνες αντιλήψεις των ναζιστών αιματοκυλίστηκε η Ευρώπη και εκατομμύρια άνθρωποι βρήκαν φριχτό θάνατο.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης οφείλει να απολογηθεί για τη στάση του, όπως και για το γεγονός ότι με τη δική του ανοχή βρήκαν χώρο έκφρασης τέτοιες αθλιότητες.

Ο δε κ. Μητσοτάκης, που τον κρατάει ακόμα στη θέση του αντιπροέδρου της Ν.Δ., οφείλει να αντιληφθεί ότι, με την κάλυψη που του παρέχει, είναι έκθετος απέναντι στον ελληνικό λαό, αλλά και στη διεθνή κοινή γνώμη» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα social media, απεικόνιζε την Βασιλεία Στεργιοπούλου, που παραδίδει διαδικτυακά μαθήματα στην εκπομπή του, Άδωνη Γεωργιάδη, «Ελληνική Αγωγή», να μιλάει περί ναζιστικής θεωρίας για την άρια φυλή.

Συγκεκριμένα, η θρησκειολόγος, που δίδασκε το μάθημα της «Απόκρυφης Γνώσεως» κάθε Πέμπτη στις 18:30-20:30 υποστήριξε την άποψη ότι από τα βάθη του χρόνου πάντα υπήρχε η Αρία Φυλή και αυτοί ήταν οι Έλληνες.

Κατόπιν το σάλου που προκλήθηκε, από τις δηλώσεις της «δασκάλας» του Άδωνη Γεωργιάδη ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ την απέλυσε. Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ του Σαββάτου, γνωστοποίησε ότι με ανάρτησή του στο twitter ότι: «Η συνεργασία με την κα Στεργιόπουλου διεκοπη, κατόπιν δικής μου αποφάσεως».

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν γλίτωσε την κριτική ούτε από δημοσιογράφους οι οποίοι παραδοσιακά στέκονται δίπλα στις θέσεις της ΝΔ, όπως ο Πάσχος Μανδραβέλης της Καθημερινής, ο οποίος σχολίασε τις δηλώσεις της δασκάλας, αναφέροντας ότι «αυτό δεν είναι Ελληνική Αγωγή Άδωνη Γεωργιάδη, είναι βλακώδης και δυσώδης αγωγή»

Τροχαίο στη Σκιάθο: Ντυμένος γαμπρός θα κηδευτεί ο 17χρονος Γιάννης – Το συγκλονιστικό βίντεο της αδελφής του

Σκιάθος

Τροχαίο στη Σκιάθο: Ντυμένος γαμπρός θα κηδευτεί ο 17χρονος Γιάννης – Το συγκλονιστικό βίντεο της αδελφής του

«Γιάννη μου μωρό μου για μένα είσαι εδώ. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του»,…

Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»

Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»

Οι φίλοι, συνοδοιπόροι και συνεργάτες του, θα βρεθούν για μια μοναδική συναυλία την Δευτέρα 3…

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…