Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνη για τα συμφέροντα της κοινωνίας η κυβέρηση

Στον πανικό και την απίστευτη απομόνωση που φέρεται να μη σε αντμετωπίζει από την πλειοψηφίσ της ελληνικής κοινωνίας αποδίδουν τις…

tsip

Στον πανικό και την απίστευτη απομόνωση που φέρεται να μη σε αντμετωπίζει από την πλειοψηφίσ της ελληνικής κοινωνίας αποδίδουν τις σημερινές «παραληρηματικές» όπως χαρακτηρίζονται δηλώσεις της ΝΔ κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι τέτοια η αδυναμία της να υπερασπιστεί με επιχειρήματα τη μνημονιακή πολιτική, αλλά και να προβάλει μια εναλλακτική πρόταση εξόδου από την κρίση, που επιλέγει την ημέρα της ανάληψης της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ, για να εκφράσει με χυδαιότητα και γελοιότητες τον πανικό της εξαιτίας της απομόνωσής της από τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Επιλέγει την ημέρα της ανάληψης της ελληνικής προεδρίας για να προσβάλλει την αξιωματική αντιπολίτευση και την Αριστερά, αλλά και για να δυσφημήσει τη χώρα στο εξωτερικό. 

«Τι υπηρεσίες νομίζει ότι προσφέρει στην Ελλάδα το κυβερνητικό κόμμα όταν ταυτίζει την αξιωματική της αντιπολίτευση με την τρομοκρατία» διερωτώνται στην Κουμουνδούρου, επισημαίνοντας ότι δεν μπορούν στο κυβερνητικό επιτελείο να προσδωκούν μικροπολιτικά οφέλη. ώς αντιλαμβάνεται τον πολιτικό διάλογο και τη δημοκρατία, όταν με μονταζιέρες προσπαθεί να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη; 

Η ΝΔ φτάνει στο σημείο να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της παρουσίας στελεχών του σε δίκες, αλλά και στην εφημερίδα «Αυγή».   Οι απόψεις που εκφράζει βρίσκονται εκτός των ορίων του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού, μη σεβόμενη στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, αλλά και τη δημοσιογραφική ενημέρωση, σκοπίμως συγχέοντας, στην περίπτωση της Αυγής, την ειδησεογραφία με τη διατύπωση πολιτικών απόψεων. Την ίδια στιγμή, δηλώνει την παντελή της άγνοια για την παγκόσμια διανόηση, όταν αντιμετωπίζει με αυτό τον τρόπο τον Αντόνιο Νέγκρι, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους σύγχρονους πολιτικούς φιλοσόφους. Αυτά μπορεί να είναι ψιλά γράμματα για τη ΝΔ, αλλά σίγουρα δεν τιμούν την ίδια τη  χώρα, όταν αυτό το κόμμα βρίσκεται στην κυβέρνηση. 

«Δυστυχώς για την Ελλάδα και τους πολίτες της, η σημερινή κυβέρνηση είναι απολύτως επικίνδυνη για τα συμφέροντα της κοινωνίας, αλλά και για την ίδια τη δημοκρατία. Όμηρος ακροδεξιών κέντρων εντός της ΝΔ, που έχουν κάνει σημαία τους τη θεωρία των 2 άκρων, η κυβέρνηση κατρακυλά και στα τελευταία σκαλοπάτια σοβαρότητας και αξιοπιστίας. Σε αυτόν τον κατήφορο δεν θα την ακολουθήσουμε. Επιμένουμε στον πολιτικό διάλογο με επιχειρήματα και αντιπαράθεση επί αυτών και δεν σκιαμαχούμε στο πεδίο της λάσπης και της συκοφαντίας, που είναι το μόνο πεδίο στο οποίο διαπρέπουν η ΝΔ και η κυβέρνηση» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…