ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα ασχοληθούμε με τις προβοκατόρικες μπαρούφες της Ασημακοπούλου

cover
NewsRoom 25/11/2014 | 20:57

Απάντηση στην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δίνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις επαφές στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Λονδίνο.

«Επειδή η κυρία Ασημακοπούλου φαίνεται πως διαθέτει το θείο χάρισμα που της δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει και να προβλέπει πράγματα τα οποία εμείς αγνοούμε, δεν θα της κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε με τις προβοκατόρικες μπαρούφες της».

Νωρίτερα, η κ. Ασημακοπούλου, επικαλούμενη πληροφορίες του Action 24, δήλωσε:

«Ότι λένε συνεχώς ψέματα για να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων το ήξεραν όλοι, τώρα αποκαλύπτεται πως λένε ψέματα στους Έλληνες και αλήθειες στο Σίτι του Λονδίνου» και πρόσθεσε: «Την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το μέλλον της χώρας με τους θεσμικούς εταίρους της, τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζουν αυτούς που στην Ελλάδα αποκαλούν… "μαντρόσκυλα του συστήματος", "διεθνείς ενώσεις απατεώνων", "σύγχρονους κερδοσκόπους" και όργανα της "δικτατορίας των αγορών".

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, «σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Action 24, κατά τις επαφές του στο Λονδίνο, ο κ. Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε μάχη για να καθησυχάσει αυτούς που οι συνιστώσες τους καταγγέλλουν. Όπως είπε, "το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα". Και παραδέχθηκε πως τα στελέχη του κόμματος γνωρίζουν ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας, δεν γίνονται».

Καταλήγοντας, συμπλήρωσε πως «τον λόγο έχει η Αριστερή Πλατφόρμα, ο κ. Λαφαζάνης και η Iskra…».