ΣΥΡΙΖΑ: "Αρνείται ο Στουρνάρας να σεβαστεί την δικαστική απόφαση για τις καθαρίστριες"

Για παντελή έλλειψη σεβασμού στις δικαστικές αποφάσεις κάνει λόγο η ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την «άρνηση του…

syriza 57

Για παντελή έλλειψη σεβασμού στις δικαστικές αποφάσεις κάνει λόγο η ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την «άρνηση του υπουργού Οικονομικών να υλοποιήσει τη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τις απολυμένες καθαρίστριες».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η άρνηση του υπουργού Οικονομικών  να υλοποιήσει τη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου  και επιβάλει την επαναπρόσληψή τους συνιστά μια πράξη παντελούς έλλειψης σεβασμού  των δικαστικών αποφάσεων .  Δεν μπορεί ο κ. Στουρνάρας να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις δικαστικές αποφάσεις . Μια  τέτοιου τύπου αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά αποκαλύπτει τη βαθιά αντιδημοκρατική αντίληψη  της κυβέρνησης Σαμαρά που καθ’ όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησής του κουρέλιασε το Σύνταγμα και τους νόμους . Οι ημέρες τους όμως τελειώνουν. Την Κυριακή γυρίζουμε σελίδα» .

 

 

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…