Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Αποτροπή ιδιωτικοποιήσεων και νέος συνασπισμός εξουσίας

«Θα εντείνει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά του για τη συγκρότηση μετώπων σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο» επισημαίνει με ανακοίνωσή του…

syriza sima logotupo thumb large 3 0 1

«Θα εντείνει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά του για τη συγκρότηση μετώπων σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο» επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος της Κουμουνδούρου είναι η αποτροπή των ιδιωτικοποιήσεων και η διαμόρφωση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του δεν έλαβαν το μήνυμα από την ήττα της πολιτικής τους στις ευρωεκλογές και προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρατείνουν την εξουσία τους, συνεχίζοντας ακάθεκτοι στον ίδιο δρόμο της μνημονιακής πολιτικής της λιτότητας και της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, όπως της ΔΕΗ και του αιγιαλού».

Όπως σημειώνει, «τα τετελεσμένα, όμως, που προσπαθεί να δημιουργήσει ενόψει της ανατροπής της κυβέρνησής του σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν δεσμεύουν την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας της αριστεράς».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του δεν έλαβαν το μήνυμα από την ήττα της πολιτικής τους στις ευρωεκλογές και προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρατείνουν την εξουσία τους, συνεχίζοντας ακάθεκτοι στον ίδιο δρόμο της μνημονιακής πολιτικής της λιτότητας και της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, όπως της ΔΕΗ και του αιγιαλού.

Τα τετελεσμένα, όμως, που προσπαθεί να δημιουργήσει ενόψει της ανατροπής της κυβέρνησής του σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν δεσμεύουν την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας της αριστεράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εντείνει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά του για τη συγκρότηση μετώπων σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, με στόχο  την αποτροπή ιδιωτικοποιήσεων  και τη διαμόρφωση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας.

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…