ΣΥΡΙΖΑ: Αν θέλει ο Άδωνις να κάνει αγωγή για τις offshore ας ξεκινήσει από τον εαυτό του

Δηκτική ανακοίνωση κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις απειλές του για αγωγή για την ....ξεχασμένη εταιρία του στην Κύπρου.

NewsRoom 03/05/2018 | 20:37

Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει στον κ. Γεωργιάδη ότι τον Αύγουστο του 2015 μαζί με τον κ. Μητσοτάκη και άλλους 16 βουλευτές είχαν καταθέσει ερώτηση για την «εξωχώρια εταιρία» του Π. Χαϊκάλη στην Κύπρο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Α. Γεωργιάδης, αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι... επί 10 συναπτά έτη «είχε ξεχάσει» πως είχε μια εταιρία στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να μην την δηλώνει, ως όφειλε, στο Πόθεν Έσχες του, τώρα απειλεί και με αγωγές.

Αν επιθυμεί τόσο πολύ να προβεί σε αγωγές, ας το κάνει, στρεφόμενος πρώτα εναντίον του εαυτού του, και συνεχίζοντας με τον σημερινό πρόεδρο του κόμματός του, και τους υπόλοιπους 16 βουλευτές της Ν.Δ., που όλοι μαζί είχαν καταθέσει στις 25 Αυγούστου 2015 ερώτηση για την «εξωχώρια εταιρία» του κ. Π. Χαΐκάλη στην Κύπρο. Εκτός αν μας εξηγήσει, σε επόμενο μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι την είχαν κάνει «εκ παραδρομής»...