ΣΥΡΙΖΑ: Ακροδεξιά στροφή της ΝΔ η συμμετοχή Πλεύρη στο συνδυασμό του Σπηλιωτόπουλου

cover
NewsRoom 01/05/2014 | 20:51

"Άλλο ένα δείγμα της ακροδεξιάς στροφής της ΝΔ και της διολίσθησής της σε ακραίες θέσεις" δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ πως συνιστά η συμμετοχή του Θ. Πλεύρη στο συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το δήμο Αθήνας.

Σε σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για "την πλούσια συλλογή των ακροδεξιών και των αρνητών του ολοκαυτώματος στη ΝΔ, μιας και μερίμνησε προσωπικά για την συστράτευσή τους στο ομόδοξο επιτελείο του".

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η συμμετοχή του Θ. Πλεύρη στο συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου για τη διεκδίκηση του πρώτου δήμου της χώρας, συνιστά άλλο ένα δείγμα της ακροδεξιάς στροφής της ΝΔ και της διολίσθησής της σε ακραίες θέσεις. Η ευθύνη για την πλούσια συλλογή των ακροδεξιών και των αρνητών του ολοκαυτώματος στη ΝΔ βαραίνει τον ίδιο τον κ. Σαμαρά, μιας και μερίμνησε προσωπικά για την συστράτευσή τους στο ομόδοξο επιτελείο του.

Αναρωτιόμαστε, πώς απαντά το κυβερνητικό κόμμα στην ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας που κατηγορεί ευθέως τον κ. Πλεύρη για αντισημιτισμό και μισαλλοδοξία; Ο δε εκλεκτός του κ. Σαμαρά για το δήμο της Αθήνας είναι έκθετος.

Ο ελληνικός λαός και ο λαός της Αθήνας αναμένει απαντήσεις. Εξάλλου, όπως έχει πει παλιότερα και ο κ. Κεδίκογλου «δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι».

Ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών για τις δηλώσεις Θ. Πλεύρη:

http://www.athjcom.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7145&catid=910

Η δήλωση του κ. Κεδίκογλου:

http://www.dailymotion.com/video/x1bbdx3_video-%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%85%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B7_news