Συρία: Αντάρτες πυροδότησαν εκρηκτικά σε σήραγγα – 30 νεκροί! (Video)

Περίπου 30 καθεστωτικοί έχασαν την ζωή τους στην επαρχία Ιντλίμπ στη Συρία όταν αντάρτες πυροδότησαν εκρηκτικά μέσα σε σήραγγα που…

syria 23

Περίπου 30 καθεστωτικοί έχασαν την ζωή τους στην επαρχία Ιντλίμπ στη Συρία όταν αντάρτες πυροδότησαν εκρηκτικά μέσα σε σήραγγα που περνούσε κάτω από σημείο ελέγχου. Βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο από οπαδούς της αντιπολίτευσης δείχνουν μία στήλη πυκνού καπνού, ενώ ακούγεται ο ήχος από πυρά και άνδρες να φωνάζουν “Allahu akbar”, δηλαδή “Ο Θεός είναι μεγάλος”, στα αραβικά. Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τουλάχιστον δύο αξιωματικοί του στρατού συγκαταλέγονται στα θύματα της έκρηξης, η οποία ήταν έργο των ανταρτών του Ισλαμικού Μετώπου και της οργάνωσης Ασπίδες του Επαναστατικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οργάνωση. 

Χθες, Δευτέρα, περίπου 70 αντάρτες σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις μεταξύ μελών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, ένα πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα και της πτέρυγας της Αλ Κάιντα στη Συρία, του Μετώπου Αλ Νούσρα, και των συμμάχων της σε μία επαρχία της ανατολικής Συρίας που συνορεύει με το Ιράκ, ανακοίνωσε το Παρατηρητήριο. Όπως αναφέρει το Reuters, οι αντάρτες που μάχονται για την ανατροπή του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ πραγματοποιούν συχνά επιθέσεις εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων, αλλά το μέγεθος της έκρηξης που σημειώθηκε χθες ήταν ασυνήθιστο. 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…