Συρία: Αεροπορική επιδρομή στο Χαλέπι με δεκάδες νεκρούς

Tουλάχιστον 33 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε μια αεροπορική επιδρομή των δυνάμεων του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ σε μια συνοικία…

syria2 2

Tουλάχιστον 33 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε μια αεροπορική επιδρομή των δυνάμεων του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ σε μια συνοικία η οποία ελέγχεται από τους αντάρτες στο Χαλέπι, στο βόρειο τμήμα της χώρας, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μια μη κυβερνητική οργάνωση η οποία πρόσκειται στην αντιπολίτευση και καταγράφει δεδομένα για την ένοπλη σύρραξη στη χώρα.

Ακτιβιστές στην περιοχή είπαν ότι ο απολογισμός των θυμάτων ενδέχεται να φθάνει τους 40 νεκρούς και πρόσθεσαν ότι δεκάδες ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η επίθεση είχε στόχο μια αγορά στη συνοικία Χελκ, στον βορειοανατολικό τομέα της πόλης, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, το οποίο εδρεύει στη Βρετανία και βασίζεται σε ένα ευρύ δίκτυο ακτιβιστών, ιατρικών και στρατιωτικών πηγών σε όλη τη Συρία.

Σημειώνεται ότι μία ημέρα πριν πραγματοποιήθηκε αεροπορική επιδρομή σε σχολείο στο Χαλέπι, κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 18 άτομα, τα περισσότερα παιδιά.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…