Newsroom

Newsroom

Συντριβή του Α. Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό αέρα (βίντεο)

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης, με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με…

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης, με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την κοινωνική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, τις πολιτικές που επιβάλλει η τρόικα και το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εθνικών εκλογών.
 
Η συζήτηση, ξέφυγε εκτός ορίων όταν ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για το ότι η τρόικα ενδιαφέρεται μόνο για να εισπράξει τα πανωτόκια, αδιαφορώντας για την κοινωνική και οικονομική καταστροφή της χώρας. Ο υπουργός Υγείας, εξεμάνη λέγοντας «Τα μισά πληρώνουμε τώρα με το Μνημόνιο. Πείτε το στον κόσμο να το καταλάβει. Ποια πανωτόκια και μπούρδες λέτε;», για να προκαλέσει την απάντηση του δημοσιογράφου, ο οποίος τόνισε ότι «Δεν θα πω αυτό που θέλετε εσείς. Μπούρδες ήταν η διαπραγμάτευση που κάνατε».
 
Η τηλεοπτική κόντρα συνεχίστηκε, με τον παρουσιαστή να κάνει λόγο για μια λύση όπως αυτή που εφαρμόστηκε το 1953 για την Γερμανία, στα πλαίσια της αλληλεγγύης της Ευρώπης, η οποία βοήθησε την Γερμανία να ορθοποδήσει. Ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι έχει γίνει κούρεμα χρέους, εννοώντας το PSI.
 
Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών και στο σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη ότι «μυρίζουν» εκλογές, ο υπουργός Υγείας ξέσπασε λέγοντας ότι «Θέλετε τη μιζέρια, τη γκρίνια, τη σκοτεινιά, την καταχνιά. Δεν θέλετε τίποτα καλό να βγάζει αυτή η χώρα. Δεν θέλετε να πάει ο τόπος μπροστά. Θα πέσουν τα νούμερα, αν πάει καλά ο τόπος. Αυτό είναι το πρόβλημα».

 

Πηγή: periodista.gr

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…