Συνθήματα υπέρ Πούτιν από οπαδούς της Φενέρμπαχτσέ

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση τούρκων οπαδών, που κατά τη διάρκεια αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου, φώναξαν σύνθημα υπέρ του Πούτιν.

fener11

Το όνομα του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν φώναζαν «ρυθμικά» οι οπαδοί της τουρκικής Φενέρμπαχτσέ, με στόχο να… εκνευρίσουν τους παίκτες της ουκρανικής Ντιναμό Κιέβου, κατά τη διάρκεια της  αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Champions League, στην Κωνσταντινούπολη.

Πέντε και πλέον μήνες μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, που έχει αφήσει πίσω τους χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες και εκατομμύρια εκτοπισμένους πολίτες που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει σε μία στιγμή, το όνομα του Ρώσου προέδρου έγινε σύνθημα από τους Τούρκους οπαδούς, που, πάραυτα, δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα τους να γλιτώσει την ήττα με 2-1 από τους Ουκρανούς, η οποία οδηγεί στον αποκλεισμό της από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

 

Η απαράδεκτη αυτή κίνηση προκάλεσε την αντίδραση του   προπονητή της Ντιναμό, Μιρτσέα Λουτσέσκου (πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ), καθώς δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα

 

Αντίδραση από τον Ουκρανό πρεσβευτή στην Τουρκία

Ο πρεσβευτής της Ουκρανίας στην Τουρκία, Βασίλ Μποντνάρ, καταδίκασε σήμερα τα συνθήματα που φώναξαν Τούρκοι οπαδοί υπέρ του Προέδρου της Ρωσίας

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα δίκαιο παιχνίδι. Η Ντιναμό Κιέβου ήταν πιο δυνατή χθες το βράδυ. Είναι πολύ λυπηρό να ακούς από τους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ λόγια που υποστηρίζουν τον δολοφόνο και τον επιτιθέμενο που βομβαρδίζει τη χώρα μας» αντέδρασε στα τουρκικά ο Βασίλ Μποντνάρ στο Twitter.

«Είμαι ευγνώμων στον φιλικό τουρκικό λαό για την υποστήριξή του στην Ουκρανία και τα σχόλιά τους για τις ανάρμοστες ενέργειες των οπαδών» πρόσθεσε.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…