Newsroom

Newsroom

Συνταρακτικές εξελίξεις για την τραγωδία στα Σπάτα: Δεν υπήρχε καν άδεια ελικοδρόμιου! (video)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τραγικό δυστύχημα στα Σπάτα

Στιγμιότυπο 2022 07 28 2.36.12 μμ 1068x525 1

Πολλά τα σκοτεινά σημεία και τα αναπάντητα ερωτήματα που συνοδεύουν την το δυστύχημα που συνέβη σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στον αέρα της εκπομπής «Επί του πιεστηρίου» το ελικοδρόμιο ου προσγειώθηκε το μοιραίο ελικόπτερο τύπου Bell 407 δεν ήταν αδειοδοτημένο.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” χθες μετά από αποκλειστικό ρεπορτάζ, κατατέθηκαν ιδιαίτερα κρίσιμα στοιχεία, τα οποία ανοίγουν νέους ορίζοντες στην υπόθεση. Μετά από επικοινωνία με την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας, διαπιστώθηκε ότι το ελικοδρόμιο, όπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο που κόστισε την ζωή σε 22χρονο Βρετανό τουρίστα, ήταν μη αδειοδοτημένο.

Ταυτόχρονα, μετά από επικοινωνία με την εταιρεία του ελικοπτέρου, έγινε αντιληπτό, ότι δεν διέψευσαν το ρεπορτάζ της εκπομπής. Η υπόθεση αυτή έχει πολύ βάθος, διότι σύμφωνα με τα στοιχεία, δημιουργούνται όροι επισφαλών πτήσεων, που πρακτικά σημαίνει ότι η ασφάλεια των επιβατών μπαίνει σε κίνδυνο, διότι δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα.

Πηγή: Kontranews.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…