Newsroom

Newsroom

Συνήγορος Ξηρού: Δεν βγήκε για να αναβιώσει τη 17 Νοέμβρη

Στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη μίλησε ο συνήγορος του εξαφανισθέντος Χριστόδουλου Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, δίνοντας τη δική…

fragkiskos ragkousis

Στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη μίλησε ο συνήγορος του εξαφανισθέντος Χριστόδουλου Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα πράγματα.

Ο κ. Ραγκούσης εξέφρασε την άποψη ότι η Δικαιοσύνη έπραξε άριστα επιτρέποντας στο Χριστόδουλο Ξηρό να πάρει άδεια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Έχει πάρει έξι άδειες, φυσικό είναι να του δώσουν και έβδομη, με τον τρόπο αυτό προφυλάσσουν έναν θεσμό. Πώς να ξέρει η εισαγγελική λειτουργός αν μετά από έξι άδειες θα φύγει;”.

Ο Φραγκίσκος Ραγκούσης επανέλαβε τη θέση του ότι η απόφαση του Χριστόδουλου Ξηρού ήταν πολιτική απόφαση, σχολιάζοντας ότι αυτό ενοχλεί το σύστημα λόγω της επαναστατικής ιδεολογίας του, ενώ αν προσαρμοζόταν σε μία ζωή “του καναπέ”, όπως ανέφερε, δε θα ήταν επικίνδυνος.

Επεσήμανε ακόμα πως ήταν συνειδητή επιλογή του Χριστόδουλου Ξηρού να φέρει ένα σύστημα σε δύσκολη θέση, και τόνισε πως οι επιλογές του είναι επιλογές ευθύνης, “όπως έμαθε να ζει, να μάχεται, να βιώνει”, ενώ σημείωσε πως κατά τη γνώμη του δε βγήκε για να αναβιώσει τη “17 Νοέμβρη” ή να συστήσει κάποια νέα οργάνωση, και τόνισε πως θα είναι δίπλα του ως υπερασπιστής.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…