Newsroom

Newsroom

Συνεχίζονται οι κλυδωνισμοί στο ΠΑΣΟΚ: Στα άκρα οι σχέσεις Γεννηματά – Ξεκαλάκη

Σε ολική ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις της Φώφης Γεννηματά με τον γενικό γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Στέφανο Ξεκαλάκη, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοσταθμό «North 98», τόνισε πως δεν αναγνωρίζει αποφάσεις που λαμβάνονται από μονοπρόσωπα όργανα, εννοώντας προφανώς την πρόεδρο της παράταξης.

5908550e1dc52410428b46c8

«Εγώ δεν αναγνωρίζω αποφάσεις που παίρνονται από μονοπρόσωπα όργανα. Έχω εκλεγεί από την κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ γραμματέας και έχω καλέσει την Πρόεδρο να λειτουργήσει ως οφείλει κατά τρόπο θεσμικό ως πρόεδρος του κινήματος και να φέρει το αίτημα της άρσης εμπιστοσύνης στο πρόσωπό στην κεντρική επιτροπή που με εξέλεξε» σημείωσε.

«Όπως αντιλαμβάνεστε από τη στιγμή που δεν αναγνωρίζω την διαδικασία που ακολουθήθηκε που είναι αντιδημοκρατική συνεχίζω να παραμένω γραμματέας» πρόσθεσε ο κ. Ξεκαλάκης.

«Εμείς έχουμε μια πολιτική κουλτούρα και αρνούμαι να αντιπαρατεθώ σε μια λογική προσωπικών ύβρεων σε προσβολές της οικογένειάς μου, όλα αυτά τα έχουμε ξαναζήσει και το 1996, πρόκειται για ένα σίκουελ, αυτοί που μας επιτίθενται είναι τα απολειφάδια του ΠΑΣΟΚ του κ. Τσοχατζόπουλου, είναι η νεολαία του Άκη που ενορχηστρωμένα μας επιτίθενται, αυτό είναι λυπηρό αλλά εμείς αντέχουμε», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ξεκαλάκης.

«Βλέπω τι επιθέσεις δεχόμαστε, τι διαρροές γίνονται μέσα από το ΠΑΣΟΚ και θα περίμενα από την ηγεσία όλα αυτά να τα είχε μαζέψει. Όσο αυτό φαίνεται και εμφανίζεται ως διαρροές της Χαριλάου Τρικούπη νομίζω χαρακτηρίζει και την ίδια πλέον» κατέληξε.

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

giatros nosokomeio eurokinissi kontarinis 708 3

Αργολίδα: Χωρίς παιδίατρο το Πάσχα-Μήνυση από τον πατέρα παιδιού που τραυματίστηκε

Την πραγματική κατάσταση με την οποία είναι αντιμέτωποι γονείς και παιδιά στην Αργολίδα, τις ημέρες…