Συνεχίζονται οι έρευνες για τον τελευταίο αγνοούμενο στη Μάνδρα – Γροθιές στο Δημοτικό Συμβούλιο (video)

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και του τελευταίου αγνοούμενου στη Μάνδρα Αττικής. Ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική ανέρχεται στους 21 καθώς την Τρίτη, εντοπίστηκε η σορός 30χρονου οδηγού φορτηγού που αγνοούταν.

5a0c83c41dc52430248b46f1 1

Όπως ενημέρωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας, τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής πραγματοποίησαν επιχείρηση ανάσυρσης και στη συνέχεια η σορός οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες ταυτοποίησης.

Γροθιές στο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας για τις πλημμύρες

Εν τω μεταξύ την Τρίτη, εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας. Εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ήρθαν στα χέρια με δημοτικούς συμβούλους.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Γιώργος Σαμπάνης, κατηγόρησε την δήμαρχο Μάνδρας για την απουσία της από το δημοτικό συμβούλιο.

Τότε, οι δημοτικοί σύμβουλοι αντέδρασαν, υποστηρίζοντας ότι η κ. Κριεκούκη βρισκόταν σε αποστολή καταγραφής των προβλημάτων.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης να ανεβαίνουν σε θρανία και να γρονθοκοπούν τον κ. Σαμπάνη, φωνάζοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την απόφασή του να κάνει αντιπολίτευση αυτές τις δύσκολες ώρες. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επανήλθε η ηρεμία περίπου δέκα λεπτά αργότερα.

Δείτε το video:


Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…