Newsroom

Newsroom

Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστών με το πύρινο μέτωπο στη βόρεια Εύβοια

Συνεχίστηκε για ένα ακόμα βράδυ η σκληρή μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στη Βόρεια Εύβοια, προκειμένου να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο το πύρινο μέτωπο.

57a035421dc524d3178b483f

Ισχυρές δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, αποτελούμενες από πυροσβέστες, δασοφύλακες και στρατιώτες, έκαναν αγώνα δρόμου τη Δευτέρα για την κατασκευή δύο αντιπυρικών ζωνών στο όρος Καντήλι, μία στη μονή Γαλατάκη και άλλη στο χωριό Τρούπη.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επικεντρώνουν την προσοχή τους στο μέτωπο στην περιοχή Πευκέλι, όπου επιχειρούν 140 πυροσβέστες με 58 οχήματα, 74 άτομα πεζοπόρου τμήματος, 30 στρατιώτες, 27 υδροφόρα οχήματα (ΟΤΑ και ιδιωτικά) και 12 χωματουργικά μηχανήματα, με τη συμμετοχή πέντε αεροσκαφών και εννιά ελικοπτέρων.

Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τόνισαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η προσπάθεια των δυνάμεων κατάσβεσης ήταν υπεράνθρωπη, για να επωφεληθούν από την άπνοια και να κατασκευάσουν τις αντιπυρικές ζώνες.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας η πυροσβεστική κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο το μεγάλο μέτωπο στη Λίμνη Ευβοίας, όπου η φωτιά κατέκαψε χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους.


Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…