Newsroom

Newsroom

Συνεχίζεται η έρευνα για τον Φιγιόν

Σύμφωνα με ανακοίνωση του οικονομικού εισαγγελέα, «η πληθώρα των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί δεν επιτρέπει, σε αυτό το στάδιο, να εγκαταλειφθεί η έρευνα».

58a5850f1dc524517a8b486a

Ο εισαγγελέας δεν ανακοίνωσε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της έρευνας. Να υπενθυμίσουμε ότι το σκάνδαλο αφορά την αργομισθία της συζύγου του Φρανσουά Φιγιόν, Πενελόπ, αλλά και δύο εκ των τέκνων τους, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Le Canard Enchaine» 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Le Canard Enchaine» για τον παράνομο πλουτισμό της οικογένειας του Φρανσουά Φιγιόν, η σύζυγος του υποψηφίου προέδρου φέρεται να εισέπραξε περισσότερα από 900.000 ευρώ σε μια οκταετία, για εικονική εργασία ως κοινοβουλευτική βοηθός του συζύγου της και συνεργάτιδα σε λογοτεχνικό περιοδικό κι όχι 500.000 ευρώ, όπως αρχικά είχε γραφτεί.

Επιπλέον, ο συντηρητικός υποψήφιος πλήρωσε δυο από τα παιδιά του για νομικές συμβουλές με το ποσό των 84.000 ευρώ, ενώ σπούδαζαν. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…