Συνεργασία ΑΝΕΛ με τον Σταύρο Καρβούνη του "Ελλάδα εμείς"

Πως θα συνεργαστούν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με τον Σταύρο Καρβούνη, επικεφαλής του Κινήματος «Ελλάδα εμείς», ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

cover
NewsRoom 07/09/2015 | 13:45

Πως θα συνεργαστούν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με τον Σταύρο Καρβούνη, επικεφαλής του Κινήματος «Ελλάδα εμείς», ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Ο κ. Καρβούνης θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθήνας ενώ αναλαμβάνει και χρέη συμβούλου του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, για τα δημόσια οικονομικά και ευρωπαϊκά θέματα.

 

Το Κίνημα «Ελλάδα εμείς»

98786352ab62965a07c516ba5d449e8a_L.jpg (1024×576)

Όπως αναφέρει το Κίνημα στην ιστοσελίδα του, στόχος του είναι να καταβληθεί κάθε «προσπάθεια για την κοινωνική και οικονομική ανάσταση του Έθνους, διασφάλιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας, μέσα από Εθνική Διαπραγμάτευση και κατάρτιση ενός νέου Κοινωνικού Συμβολαίου».

«Στο πλαίσιο αυτό», όπως σημειώνεται, «είναι αναγκαία η επανατοποθέτηση του ειδικού ελληνικού προβλήματος, στο επίπεδο των δεκαοκτώ χωρών της ευρωζώνης, που θα αναγνωρίζει τα ιδιαίτερα προβλήματα της ελληνικής οικονομικής και δημοσιονομικής κατάστασης και θα αποδέχεται ένα διαφορετικό καθεστώς από αυτό που προβλέπεται από τα Μνημόνια και τις Δανειακές Συμβάσεις».

«Η διαπραγμάτευση που θα γίνει δεν μπορεί παρά να έχει εθνικό χαρακτήρα, γιατί αναφέρεται στην ίδια την επιβίωση του έθνους και του λαού μας. Δεν πρόκειται για επιδίωξη συντεχνιακών συμφερόντων, ούτε για προστασία μεμονωμένων κλάδων.

Αφορά το ίδιο το Έθνος».