Πώς διαστρέβλωσαν την εισβολή στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ – H σύζυγος του σκηνοθέτη απαριθμεί όλα τα ψέματα

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο tvxs.gr και τη Φωτεινή Λαμπρίδη, η Έρση Σπαρτιώτη – Ινδαρέ, απαριθμεί όλα τα περιστατικά αλλοίωσης της αστυνομικής εισβολής στο σπίτι της οικογένειας στο Κουκάκι, αποκαλύπτει τί πραγματικά συνέβη και πώς μερίδα ΜΜΕ διαστρέβλωσε πλήρως την πραγματικότητα. 

EK MAT

Στον απόηχο της πρωτοφανούς αστυνομικής εισβολής στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ στο Κουκάκι και κατόπιν της πλήρους διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, με κυβερνητικούς αξιωματούχους να μη βλέπουν το οτιδήποτε αλλά και μερίδας ΜΜΕ να παρουσιάζουν το περιστατικό εντελώς διαφορετικό απ’ ό,τι συνέβη, η Έρση Σπαρτιώτη – Ινδαρέ μιλά στο tvxs.gr και τη Φωτεινή Λαμπρίδη, απαριθμώντας και αποκαλύπτοντας όλα τα ψέματα τα οποία παρουσιάστηκαν από κυβέρνηση και ΜΜΕ.

«Σε όλη μας τη ζωή, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να τα κάνουμε όλα με τη λογική και τον νόμο. Και σήμερα ζούμε αυτόν τον εφιάλτη. Ζήσαμε την απόλυτη κατάχρηση εξουσίας. Θέλω να τελειώσει, είναι μια παράνοια όλο αυτό» μου λέει η Έρση Σπαρτιώτη – Ινδαρέ, γυναίκα του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ που κρατείται στη ΓΑΔΑ με τους δύο τους γιους μετά από προσαγωγή, η οποία μετατράπηκε σε σύλληψη. Η γυναίκα που είδε τους άνδρες της αστυνομίας να κακοποιούν βάναυσα τον άνδρα και τα παιδιά της μέσα στο ίδιο της το σπίτι, δεν έχει καταφέρει να τους δει έως την ώρα που μιλάμε, ούτε η ίδια ούτε ο δικηγόρος της οικογένειας. Στο διαδίκτυο, φίλοι και συνάδελφοι του γνωστού σκηνοθέτη, έχουν αρχίσει να εκδηλώνουν τη συμπαράσταση τους, στον «πιο φιλήσυχο» άνθρωπο όπως γράφουν, ενώ η γυναίκα του, εμφανώς καταβεβλημένη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Την ώρα που μιλήσαμε μόλις είχαν τελειώσει τα βραδινά δελτία ειδήσεων. Είναι κουρασμένη, χαμένη όπως λέει η ίδια. Θέλει να αρχίσει απαριθμώντας τα ψέματα που ακούστηκαν στην τηλεόραση, όπως μου είπε. «Κάνουν το άσπρο μαύρο. Ο Χιώτης είπε στον ΣΚΑΙ ότι τα παιδιά μου έπιναν καφέ δίπλα, στην κατάληψη. Ψέμα. Το επιβεβαιώνει το βίντεο στο οποίο φαινόμαστε όλη η οικογένεια στο μπαλκόνι. Ο ΑΝΤ1 είπε ότι ο άνδρας μου επιχείρησε να πιάσει το όπλο του αστυνομικού. Ψέμα, ο άνδρας μου έβαλε απλά τις φωνές όταν είδε τους άνδρες της αστυνομίας να χτυπούν αλύπητα το παιδί μας μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Είπαν επίσης ότι εμπλεκόμαστε σε ρευματοκλοπή. Ψέμα. Είπαν ότι τα παιδιά μας ήταν δίπλα στην κατάληψη και πετούσαν αυτά τις μπογιές. Ψέμα. Τα ίδια τα βίντεο που προβάλλουν δείχνουν τα παιδιά μας κι εμάς στο μπαλκόνι μας να παρακολουθούμε τα συμβάντα. Όλοι οι γείτονές μας ήταν εκεί και μας έβλεπαν και θα πάνε να καταθέσουν».

Αυτό που την ανησυχεί περισσότερο όπως εξηγεί, είναι ότι βλέπει να στήνεται ένα κατηγορητήριο εναντίον του συζύγου της και των παιδιών της: «Έκαναν μεν προσαγωγές σε άτομα της κατάληψης που πετούσαν πέτρες και μπογιές, όμως αφέθηκαν ελεύθεροι. Συνέλαβαν μόνο την οικογένεια μου, πράγμα που σημαίνει, σύμφωνα με όσα βλέπουμε και στα δελτία, ότι θα υποστηρίξουν ότι ήταν τα παιδιά μου οι δράστες. Γι’ αυτό άφησαν τους άλλους να φύγουν. Ενώ υπάρχουν τα βίντεο που δείχνουν ότι είμαστε κι οι τρεις στο μπαλκόνι όσο συμβαίνουν όλα αυτά. Αισθάνομαι ότι ζω αυτά που βλέπουμε στις Αμερικάνικες ταινίες. Ζούμε την απόλυτη κατάχρηση εξουσίας. Να ακούω ότι ο άνδρας μου πήρε το όπλο αστυνομικού κι ότι θα κάνουν τεστ DNA; Να ακούω τέτοια ψέματα; Ενώ τον είχαν σπάσει στο ξύλο, του έσπασαν γυαλιά και ακουστικό!»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο tvxs.gr

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

Ektakti Epikairotita 0 1

Σοκ στο Αγρίνιο: Ασθενής πέθανε λίγες ημέρες αφού πήρε εξιτήριο – Τι απαντά το νοσοκομείο

Οι πρώτες πληροφορίες για τον άτυχο ασθενή στο Αγρίνιο - Οι αρχές ερευνούν τα αίτια…

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

mamalakis alexiadou 2

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

«Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι…

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Zantac FAQs img

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, η συμφωνία προβλέπει την καταβολή 25.000 δολαρίων σε κάθε χρήστη.