Συνέντευξη… χωρίς ερωτήσεις «έδωσε» η Ζωή Κωνσταντοπούλου (video)

Η δύναμη της «αγάπης» δεν άφησε χρόνο για ερωτήσεις....

4783013

Σε μια ακόμη πρόκληση της κοινής λογικής προχώρησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία στη διακαναλική συνέντευξη του κόμματός της… δεν επέτρεψε καμία ερώτηση δείχνοντας έτσι και την «αγάπη» της για την ελευθερία του Τύπου.

Τα 45 λεπτά της ζωντανής προβολής της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου, τελικά «καπελώθηκαν» από την εισήγηση της προέδρου του κόμματος, με αποτέλεσμα μετά το πέρας τους, να ευχαριστήσει όσους είχαν την υπομονή να την ακούσουν και να αποχωρήσει, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει η Πλεύση Ελευθερίας.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ακόμη και το ΑΠΕ στηλίτευσε την πρακτική, κλείνοντας το σχετικό τηλεγράφημα με την ειρωνική φράση: «Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν δέχθηκε ερωτήσεις μετά το πέρας της συνέντευξης».

Στη… «συνέντευξη» πάντως φρόντισε να απαντήσει στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ που είχε επικρίνει την ύποπτη στήριξη που λαμβάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, ειρωνευόμενος το σύνθημα της Πλεύσης Ελευθερίας περί της δήθεν… «αγάπης».

Η κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε και σε «εκείνο τον πολιτικό αρχηγό που ειρωνεύθηκε την αγάπη», όπως σημείωσε. Ο κυνισμός και η ειρωνεία δεν άλλαξαν ποτέ τον κόσμο. Αντιθέτως, η αγάπη είναι η δύναμη που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο απέναντι στην τοξικότητα και το μίσος», δήλωσε.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.