Συνεννόηση μηδέν… στο Υπουργείο του Άδωνη

Χιλιάδες εργαζόμενοι αλλά και επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης αγωνιούν για την επόμενη ημέρα στον κλάδο τους, έπειτα από το restart, για το οποίο μάλιστα... δεν έχουν σαφή πληροφόρηση από το υπουργείο Ανάπτυξης  σχετικά με το πότε θα λάβει χώρα η επανεκκίνηση των εν λόγω επιχειρήσεων.

5076448 1

Φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα συνεννόησης στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καθώς μέσα σε λίγες ώρες υπήρξαν δύο διαφορετικές τοποθετήσεις σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης.

Μέσα σε λίγες ώρες, οι Άδωνης Γεωργιάδης (υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων) και Νίκος Παπαθανάσης (υφυπουργός) φρόντισαν να… αλληλοδιαψευστούν, καθώς ο μεν πρώτος ανέφερε σε συνέντευξή του στο CNN Greece ότι τη Δευτέρα θα παρθεί η οριστική απόφαση για το άνοιγμα της εστίασης, ενώ ο δεύτερος είχε σπεύσει να τονίσει μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι η απόφαση για άνοιγμα την 1η Ιουνίου είναι οριστική.

Φαίνεται πως, εκτός από έλλειψη σοβαρού πλάνου για την ενίσχυση χιλιάδων εργαζομένων, υπάρχει και έλλειψη συνεννόησης στο υπουργείο του Άδωνη…

Πηγή: Documentonews

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…