Συνελήφθησαν οι ληστές που πυροβόλησαν εναντίον ταχυδρόμου για να του πάρουν τις συντάξεις

Επιτυχής ήταν μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα στη Βοιωτία χθες και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ορχομενού με σκοπό τον…

astynomia mploko

Επιτυχής ήταν μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα στη Βοιωτία χθες και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ορχομενού με σκοπό τον εντοπισμό και την σύλληψη τεσσάρων κακοποιών που πυροβόλησαν εναντίον ενός 54χρονου ταχυδρομικού διανομέα, για να τον ληστέψουν.

Ειδικότερα, νωρίς το πρωί, που ο 54χρονος διανομέας κινούταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο σε επαρχιακή οδό (εκτός κατοικημένης περιοχής), με σκοπό τη διανομή συντάξεων σε συνταξιούχους της περιοχής, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αποπειράθηκαν αιφνιδιαστικά να ακινητοποιήσουν το όχημά του και να αφαιρέσουν τα χρήματα που μετέφερε. Συγκεκριμένα οι δράστες πυροβόλησαν δύο φορές με πιστόλι κατά του οχήματος, πλην όμως ο 54χρονος αντέδρασε, ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει από το σημείο χωρίς να τραυματιστεί.

Άμεσα στην ευρύτερη περιοχή, κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής και έγιναν εκτεταμένες έρευνες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών κάτι που τελικά επετεύχθη. Συγκεκριμένα πρόκειται για 4 Αλβανούς, εκ των οποίων οι δύο είναι αδέρφια, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και πιστόλι που χρησιμοποίησαν στην ενέδρα εναντίον του ταχυδρόμου. Τις αστυνομικές έρευνες καθώς και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…