Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη πασίγνωστος τράπερ για κατοχή ναρκωτικών – Ποιος είναι ο Thug Slime που είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 28 μηνών

Ο τράπερ είχε ήδη καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή για αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό, με μαχαίρωμα στις 9 Νοεμβρίου 2021, σε καφέ στην οδό Λένορμαν.

Thug slime

Τον πολύ γνωστό τράπερ Thug Slime συνέλαβαν για ναρκωτικά άντρες της ΟΠΚΕ σε τυπικό έλεγχο στα διόδια της Θήβας, το βράδυ της Πέμπτης 12 Μάη.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς της Β’ ΟΠΚΕ εντοπίστηκαν ναρκωτικά στο αυτοκίνητο που επέβαινε, γυρνώντας από live σε γνωστό club της Λάρισας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και πραγματοποίησαν τέσσερις συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Θηβών.

Thug Slime: Είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 28 μηνών

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο traper Thug Slime είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε φυλάκιση 28 μηνών με τριετή αναστολή, για αιματηρή συμπλοκή που συμπεριλάμβανε μαχαίρωμα υπαλλήλου διανομών στις 9 Νοέμβρη 2021 σε καφέ στην οδό Λένορμαν.

Τότε, το δικαστήριο είχε κρίνει ενόχους τον Thug Slime και ακόμη δύο κατηγορούμενους για τις κατηγορίες της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, καθώς και για οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ είχε αθωώσει τον τέταρτο συγκατηγορούμενό τους για την συμπλοκή.

Ο Thug Slime και ένας ακόμη συγκατηγορούμενός του, καταδικάστηκαν σε 28 μήνες φυλάκιση, με ελαφρυντικό τη νεανική ηλικία. Ο τρίτος εκ των κατηγορουμένων που φαίνεται να είχε αρχικά αντιδικία με το θύμα, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 36 μηνών. Σε όλους δόθηκε 3ετής αναστολή.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…