Συνελήφθη ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά από μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη

Στη σύλληψη του συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας η Αστυνομία.

Τατσόπουλος

Ο συγγραφές και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος συνελήφθη από τις Αρχές το βράδυ της Δευτέρας με τη διαδικασία του αυτόφωρου και μεταφέρθηκε στο ΑΤ Ομόνοιας. Ο Πέτρος Τατσόπουλος συμμετείχε σε εκδήλωση του  «Free Thinking Zone» για την παιδεία και τη θρησκεία και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η σύλληψή του έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του. Τη σύλληψη του Πέτρου Τατσόπουλου γνωστοποίησε μέσω των social media η Αρετή Γεωργιλή, η οποία ανέφερε:

«Είμαι έξαλλη! Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον Πέτρο Τατσόπουλο σε εκδήλωση που έχω στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο, βλασφημία και δεν ξέρω εγώ τι άλλη μπούρδα σκαρφίστηκαν», έγραψε η αρχαιολόγος σε ανάρτησή της.

«Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του. Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλ@ λοιπόν! Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα πάει περίπατο και για μια ακόμη φορά η αστυνομία δείχνει τα… σωστά αντανακλαστικά! Ντροπή!», συμπλήρωσε.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…