Newsroom

Newsroom

Συνελήφθη ο ντράμερ των AC/DC – Εμπλέκεται σε υπόθεση απόπειρας φόνου

Κατηγορίες εμπλοκής σε υπόθεση απόπειρας φόνου αντιμετωπίζει ο ντράμερ του θρυλικού ροκ συγκροτήματος AC/DC Φιλ Ρουντ. Σύμφωνα με την αστυνομία η…

fil rount

Κατηγορίες εμπλοκής σε υπόθεση απόπειρας φόνου αντιμετωπίζει ο ντράμερ του θρυλικού ροκ συγκροτήματος AC/DC Φιλ Ρουντ. Σύμφωνα με την αστυνομία η οποία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του στη Νέα Ζηλανδία, ο Ρούντ προσπάθησε να κανονίσει έναν φόνο χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιο ήταν το υποψήφιο θύμα του ή ποια τα κίνητρά του. Η New York Post μεταδίδει ότι στόχος του Ρουντ ήταν δύο άνδρες.

Παράλληλα στο σπίτι του 60χρονου μουσικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες μεθαμφεταμίνης και χασίς. Ο καταγόμενος από την Αυστραλία Ρουντ ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1975 έως το 1983, οπότε και αποχώρησε, για να επανέλθει το 1994.

Αυτή είναι η δεύτερη κρίση που καλείται να αντιμετωπίσει το συγκρότημα που δημιούργησε τραγούδια όπως το Back in Black και το Highway to Hell καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο ο εκ των ιδρυτικών μελών Μάλκολμ Γιάνγκ διαγνώστηκε με άνοια. Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο Ρουντ στη Νέα Ζηλανδία επισείει ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών.